Connect with us
Gheorghe Dincă este în stare gravă după ce a fost snopit în bătaie

Știri

Gheorghe Dincă este în stare CRITICĂ după ce a fost snopit în bătaie

Gheorghe Dincă a fost bătut ieri în penitenciar de deținuți, se pare că dintr-o neglijență acesta a fost dus într-o zonă în care nu avea ce căuta, iar pușcăriașii l-au snopit în bătaie.

Gheorghe Dincă a fost bătut crunt până când acesta și-a pierdut cunoștința. Se știe că deținuțiin nu suportă violatorii și abuzatorii de copii și se pare  că acesta ar fi fost motivul pentru care criminalul din Caracal și-a luat bătaie.

Alexandru Cumpănașu, așa zisul unchi al Alexandrei spune că statul român și-l dorește mort pe Gheorghe Dincă. Starea criminalului este critică în acest moment, iar acesta este internat într-unul din spitatele de tip penitenciar.

Cumpănașu: Statul îl vrea mort pe Gheorghe Dincă

”Dragi romani, dupa anuntul meu ca Dincă NU mai vrea sa recunoasca moartea Alexandrei (necontrazis de nimeni), am avertizat ca urmeaza MOARTEA acestuia! Acum, pe vedeta asta, pe jegul asta uman nu-l mai vrea in viata nimeni in afara de culmea noi – familiile victimelor.

Nu ca as avea cel mai mic semn compasiune fata de aceasta creatura ce merita mult mai rau decat oricine, ci pentru ca abia acum spune ADEVARUL. Logica, fizica, stiinta nu pot fi combatute cu lozinci: ”A fost trimis in judecata”

Asa si…Cu ce mama d…u schimba asta realitatea?! Si anume ca NU Dinca le-a omorat Ca statul roman a esuat si ca probabil fetele sunt in viata! Nici macar familia lui NU mai are nevoie de el in viata! MORT e mai valoros! 

Curios cum pana acum nu l-a atins nimeni cu o floare, dar de cand neaga omorarea fetelor si traficarea lor este batut pana la moarte.

Nu? Asta nu e stat! Asta e MAFIE! NU VOI INCETA O SECUNDA SA AFLU ADEVARUL DESPRE ALEXANDRA SI LUIZA! Sa le fie clar Statul il vrea mort Noi, in viata.  

Avem multe intrebari sa-i adresam in instanta, acolo unde slugile de la DIICOT nu-i mai pot sopti raspunsurile. Trebuie sa moara INAINTE DE PROCES, NU?”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de socializare. 

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top