Connect with us
Gheorghe Funar Einstein a furat teoria relativitatii de la Eminescu iar dacii au descoperit America

Știri

Gheorghe Funar: „Einstein a furat teoria relativitatii de la Eminescu iar dacii au descoperit America”

Gheorghe Funar revine in atentia publicului cu noi teorii conspirationale : Einstein l-ar fi plagiat pe Eminescu, geto-dacii ar fi descoperit America si tot ei au construit piramidele din Egipt.

Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, a revenit in atentia publicului cu noi teorii conspirationale, la nivel mondial. De data aceasta, poate cel mai vehement sustinator al Romaniei, pare sa sara nitel gardul gradinii mari cu cateva idei care par usor exagerate. Iata cateva dintre teoriile lui Funar referitoare la istoria romanilor.

Gheorghe Funar

Gheorghe Funar

Gheorghe Funar sustine ca Albert Einstein l-a plagiat pe poetul Mihai Eminescu. Mai mult de atat, din surse sigure si stiute doar de dansul, Eminescu ar fi fost cel mai mare fizician al lumii iar acest fapt ar fi atras antipatia evreilor.
„Einstein nu a fost nici măcar un șmecher. El l-a plagiat pe Eminescu. I-au dat reprezentanții școlii germane de fizică în copie cercetările și manuscrisele lui Eminescu. L-au omorât pe Eminescu. I-au dat evreii injecții cu mercur, patru până la șapte grame pe zi, i-au făcut și frecții cu mercur și, în final, l-au pus pe unul nebun cu acte în regulă să-i dea cu o cărămidă în cap și Eminescu a murit” – a declarat Gheorghe Funar intr-o emisiune de televiziune.

Teoria piramidelor

Aceasta nu este singura teorie consirationala a fostului primar. Intr-un interviu acordat pentru „Adevarul”, Gheorghe Funar a precizat:
Stiti ce aveau geto-dacii pe stema? O piramida. Va socheaza? Stiti ca piramidele din Egipt au fost construite de stramosii nostri geto-daci dupa modelul piramidelor din Romania? Stiti ca avem piramide in Romania? V-as sugera ca in ziua de 6 august, la ora 7 dimineata, sa fiti pe Ceahlau. Noi traim in Gradina Maicii Domnului. In fiecare an, pe 6 august la 7 dimineata, de pe muntele Ceahlau bunul Dumnezeu face in zare o piramida. Ii spune piramida Soarelui

Teoria Americii

De altfel, Funar este sigur ca geto-dacii sunt cei care au descoperit America, si nu Cristofor Columb.
„In a doua roire a stramosilor nostri geto-daci, in jurul anului 2.000 î. Hr., au plecat in toata Africa, s-au dus in Australia si au populat cele doua Americi. Au facut harti de deplasare, inclusiv in Americi, iar copia unei harti facute de geto-daci a intrat in posesia unui escroc de care ati auzit, unul Cristofor Columb. Asta a avut harta geto-dacilor in buzunar si s-a dus si i-a pacalit pe regii Spaniei, Portugaliei si s-a dus sa descopere Americile, dar avea harta in buzunar”.

Teoria presedintilor Romaniei

Gheorghe Funar sustine ca presedintii Romaniei au fost evrei acoperiti. „Noi n-am avut presedinti romani pana acum. Numai evrei. Emil Constantinescu – amandoi parintii erau evrei. Taica-su lu’ Basescu, Ibraunovici, traieste in Israel. L-ati vazut pe Basescu mergand la mall-uri sambata? Nu. S-a dus duminica. El, fiind evreu, respecta sabatul.”

Traian Basescu

Traian Basescu

CITESTE SI: „Marele jaf” din Vaslui. Hotii au furat un singur obiect din magazin
CITESTE SI: Perle simulare BAC 2016: „Ion o ardea pe Florica in coceni…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top