Gheorghe Mulțescu este noul antrenor de la Astra Giurgiu

Ultimul update: miercuri 4 aprilie 2018 17:04 Data publicării: miercuri 4 aprilie 2018 17:04

Astra are un nou antrenor după despărțirea de Edi Iordănescu. Patronul Ioan Niculae s-a reorientat rapid și l-a ales pe Gheorghe Mulțescu!

Gheorghe Mulţescu a fost numit, miercuri, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Mulţescu va conduce antrenamentul de miercuri după-amiază, programat la Ploieşti, şi va debuta oficial la Cluj-Napoca, duminică, în partida cu CFR.

În vârstă de 66 de ani, Mulţescu este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012, precizează sursa menţionată. Gigi Mulţescu va fi ajutat de către secunzii Daniel Timofte, Yuksel Yeşilova, care au mai fost şi el la Astra, în timp ce de pregătirea portarilor se va ocupa Ionuţ Boşneag.

Mulţescu a antrenat-o ultima oară pe CS Universitatea Craiova, de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut.

Staff-ul echipei „satelit” a clubului Astra Giurgiu, compus din Marius Măldărăşanu, Laurenţiu Costache şi Florentin Rădulescu, a condus antrenamentul de marţi al echipei de Liga I.

Gheorghe Mulțescu vine să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu

Conducerea clubului Astra Giurgiu a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Edward Iordănescu, luni, ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă.

„În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru.

Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra”, a anunţat conducerea Astra Giurgiu pe site-ul său oficial.

Edward Iordănescu a preluat conducerea tehnică a formaţiei giurgiuvene la 8 iunie 2017, când a semnat un contract valabil două sezoane. Iordănescu a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii I, însă de la începerea acestuia a pierdut ambele partide, 0-1 cu CSU Craiova şi 0-2 cu FC Viitorul.

Citește și: Edi Iordănescu a plecat de la Astra. Ce i-a reproșat patronul Ioan Niculae

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *