Connect with us

Știri

Un fotograf se odihnea în iarbă, când a apărut lângă el un ghepard. Ce a făcut animalul apoi face înconjurul lumii

Unele animale sunt pur și simplu mult prea periculoase pentru a te apropia de ele, însă un filmuleț în care un bărbat este protagonist demonstrează contrarul. În momentul în care oamenii au văzut imaginile incredibile, mulți s-au întrebat dacă aceste imagini sunt adevărate sau nu.

Eden este o femelă ghepard în vârstă de 3 ani care s-a născut şi a crescut în rezervaţia naturală „Cheetah Experience” din Africa de Sud. Față de alți gheparzi, aceasta a dezvoltat o relație incredibilă cu oamenii. Iar unul dintre oamenii care au reușit să îu atragă atenția lui Eden este Dolph C. Volker. Ani de zile, bărbatul a lucrat ca volunat în rezervație.

Niciodată nu a înțeles cu adevărat comportamentul lui Eden și mereu s-a întrebat cum de reușește să se comporte astfel în preajma oamenilor.

Revenind în mijlocul animalelor, Dolph a pornit camera și a vrut să vadă ce se întâmplă. Iar ce a surprins a fost de-a dreptul indredibil.

Bărbatul s-a așezat în iarbă pentru a se odihni și nu a durat mult până când s-a trezit cu Eden lângă el. Fără să stea pe gânduri, felina s-a așezat lângă el și a început să doarmă fără grijă lângă el. Iar acest lucru nu a fost de ajuns. Pe lângă faptul că a început să toarcă așa cum fac și pisicile, Eden a început să îi lingî bărbatului mâinile, urechile și fața, într-un mod în care nimeni nu se aștepta.
Se pot observa, însă, niște răni pe care bărbatul le poartă pe mâini făcute tot de Eden în trecut. La fel ca și pisicile domesticite, și Eden se comportă precum ele. Zgârieturile nu sunt decât un mod de a-și demonstra afecțiunea față de omul care are încredere în ea și în comportamentul său.

Ghepardul este cel mai rapid animal terestru și atinge ușor o viteză de 112-120 de kilometri la oră. De asemenea, ghepardul poate dezvolta o accelerație de la zero la 100 km/h în doar 3 secunde. Așa că este foarte ușor de înțeles faptul că, dacă Eden ar vrea să îi facă un rău lui Dolph, nu i-ar fi deloc greu.

Iată imaginile greu de crezut:

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top