Connect with us

Știri

Sebsatian Ghiță, dezvăluiri despre relația cu Florian Coldea: „Am fost împreună cu familiile în Seychelles”

Sebastian Ghiță a apărut într-o nouă înregistrare, în care vorbește despre relația cu generalul SRI Florin Coldea. Omul de afaceri recunoaște că a avut o relație de prietenie strânsă cu acesta. Ghiță a acuzat că „binomul” Coldea – Kovesi îl ține „prizonier” pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat sub amenințarea unor dosare penale.

Fostul deputat a vorbit despre mai multe vacanțe petrecute împreună cu Coldea și familiile lor în străinătate. De asemenea, Ghiță a precizat că prietenia lor era ținută ascunsă de fostul președinte Traian Băsescu.

„Poate vă întrebaţi de ce am făcut toate aceste dezvăluiri şi de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani şi cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovaţi. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista.

În ultima apariţie v-am prezentat mai multe date despre relaţiile cu Coldea şi Kovesi. Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea. La începutul lui 2010 în debutul lunii februarie am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta.  Diaconescu, Geoană, oricine, dar să nu ajungă Ponta la PSD a fost mesajul.

Sebastian Ghiță: Lui Coldea era frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în excursie

Dan Andronic de la EVZ poate să confirme că ne-am intersectat la întoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorbă la îmbarcare în avion şi cu mine şi cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic şi deşi avea bilet la business s-a dus la clasa economic. Îi era frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în excursie”, a declarat Sebastian Ghiță în imaginile difuzate de România TV.

Omul de afaceri a prezentat și o fotografie făcute în una dintre vacanțele petrecut alături de familia Coldea.

„Nu a fost singura vacanţă cu Coldea. În octombrie 2012 am fost Vasile Dîncu şi cumnatul meu Cristi Anastasescu în Toscana la o vilă.

Fac toate aceste lucruri că îmi credibilizează spusele. Rezultatul celor 10 ani de teroare a fost aducerea lui Iohannis la putere împreună cu tehnocraţii lui Cioloş de la Bruxelles. Iohannis este prizonierul lui Coldea şi lui Kovesi.

Rezultatul celor 10 ani de teroare a fost aducerea lui Iohannis la putere împreună cu tehnocraţii lui Cioloş de la Bruxelles. Iohannis este prizonierul lui Coldea şi lui Kovesi.

Îi e frică de ce dosare îi pot face lui Carmen Iohannis. Ameninţarea planează şi asupra preşedintelui. De 10 ani Coldea şi Kovesi conduc SRI şi Parchetele şi se sprijină recipro. Anihilează orice ameninţare la adresa lor.

Cred că românii au votat împotriva lui Coldea şi Kovesi”, a concluzionat Sebastian Ghiță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top