Connect with us
gigi becali

Știri

Gigi Becali a auzit de cazul celor trei fetițe abuzate de vărul lor și a făcut gestul care a impresionat o țară întreagă

Trei fetițe au fost greu încercate de soartă, iar suferința lor a atins punctul maxim când au început să fie abuzate de vărul lor mai mare. Pentru a scăpa de situația cruntă de acasă, mama și bunica fetelor au ales să plece și să trăiască într-o sărăcie cruntă.

Cele două, împreună cu fetițele locuiau într-o casă dărăpănată, care s-ar fi putut prăbuși peste ele în orice clipă, dar măcar aici scăpaseră de coșmarul la care erau supuse de văr.

Gigi Becali a auzit de povestea copilelor și s-a gândit să le dea o mână de ajutor. Acesta le-a făcut cadou o casă în care fetițele să se poată muta cu mama și bunica lor bolnavă.

„Să știu că sunt cu copiii mei în casa mea, ca nu mai suntem umilite, jignite, nu am crezut niciodată, niciodată și parcă nici acum nu îmi vine să cred”, a spus mama fetelor, cu lacrimi in ochi, la Stirile Kanal D.

„Îi mulțumesc din tot sufletul meu pentru binele făcut, pentru că a avut grijă de copiii mei și de mine”, a mai spus mama fetelor.

Fetițele au fost extrem de încântate de noua locuință și au spus că o vor ajuta pe mama lor să planteze legume în curte.

Citește și: Gigi Becali, la închisoare! Decizia luată de ANP

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top