Connect with us
Wimbledon 2019 | Gigi Becali: Vreau s-o bată măr pe Serena, am oftică mare pe ea

Știri

Gigi Becali: „A fost ordin din afară ca să fiu condamnat”. Pe cine bănuiește omul de afaceri:

Mai multe persoane politice au fost executate cu ajutorul instrumentelor de justiție, la cererea liderilor europeni, potrivit unui document prezentat în emisiunea „Sinteza zilei”.

Mai mulți oameni de afaceri sau politicieni au fost luați în vizor, iar omul de afaceri Gigi Becali a comentat luni, la Antena 3, prezența sa pe această listă neagră.

„E clar că Monica Macovei a dat aceste nume, dar eu știu că un judecător de la Înalte Curte, Gheorghe Florea, care m-a achitat și-a dat demisia și s-a pensionat, a spus că nu poate sta într-o justiție comandată.

Știa ca voi fi condamnat în toate trei dosarele, deși am fost achitat de Înalta Curte”, a spus Becali, luni, în direct, la emisiunea „Previziuni”.

A spus că e ordin din afară ca să fiu condamnat”, a mai spus Becali.

„O bănuiesc pe Monica Macovei că a făcut lista. M-a atacat în campanie cu Băsescu(…). Nu avem ce face, așa va fi cum au vrut ei. Suntem prea mici”, mai spus el.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: George Becali, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: „N-am călcat în curtea SRI niciodată. N-am făcut coadă la Codruța”

Omul de afaceri George Becali a declarat că „nu a călcat” niciodată în curtea SRI. De asemenea, acesta a dezvăluit și0 că nu îi cunoaşte pe fostul director adjunct al SRI Florian Coldea ori pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Nu puteam să las o minciună să dăinuie în spaţiul public. Aici mă refer la (Sebastian n.r.) Ghiţă, la interviul lui, el spune aşa: ‘L-am văzut pe Becali de 100 de ori la SRI şi vorbind cu Coldea şi cu Maior’ şi eu vin şi spun: ‘Nu îl cunosc pe Coldea, nu am dat în viaţa mea mâna cu el, nu am vorbit nici la telefon cu el.

Nu am călcat în curtea SRI niciodată în viaţa mea’ (…) îl cunosc pe Maior, Hrebenciuc mi-a cerut 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura (…) acum 15 ani am dat 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura, sponsorizare o carte„, a spus Becali, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că l-a contactat o singură dată pe George Maior.

„Era vorba de interes naţional, aşa credeam eu, să-i spun cum la Înalta Curte de Casaţie de Justiţie (…) voiam să-l atenţionez că în ţara noastră, adică să înregistreze că în ţara noastră justiţia nu se face drept şi asta e chestiune de interes naţional, credeam eu.

George Becali nu o cunoaște pe Laura Codruța Kovesi
Mi-a spus: ‘Domnule Becali, marţi vă resun eu’. Mincinos, Maior nu m-a mai resunat nici în ziua de astăzi”,

a afirmat Becali.
El a spus că nu o cunoaşte pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Nici pe Codruţa nu o cunosc, apropo de asta, cum a zis el, Ghiţă, (…) Eu în viaţa mea nu mă duceam să fac coadă la Codruţa niciodată (…)”, a declarat Becali.

CITEȘTE ȘI: Fraţii Becali şi judecătoare Terceanu, condamnaţi la închisoare în dosarul Transferurilor. Borcea a fost achitat

Gigi Becali a făcut dezvăluirea despre Cristi Borcea! Ce i-a transmis finul său: “Chiar dacă…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top