Connect with us

Știri

Gigi Becali, noi dezvaluiri despre Mihaela si Cristi Borcea!

Gigi Becali a facut noi dezvaluiri despre finul sau, Cristi Borcea, si despre problemele pe care acesta le intampina din cauza detentiei.

Cristi Borcea are noi probleme, dupa ce o ancheta a Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a scos la iveala ca fostul actionar al lui Dinamo avea la Poarta Alba  o camera mochetata, cu televizor, frigider personal si acces la telefonul mobil ori de cate ori isi dorea. Mai mult decat atat, au fost descoperite si 400 de pastile psihotrope si o bicicleta de fitness in celula.

CITESTE SI: Mihaela, in vizita la Cristi Borcea: „Copiii nostri sufera enorm pentru el!” Ce spune despre fostul ei sot

CITESTE SI: O noua lovitura pentru Cristi Borcea! Ce a patit fostul actionar al lui Dinamo!

„Eu am vorbit cu el ieri si era foarte suparat, nu mai zambeste, mi-a zis „Nasule, nu mai suport!”. Bicicleta asta a avut aprobare, s-a dat ca a avut aparat de fitness… s-a vorbit despre medicamente, sute de pastile… avea reteta de la doctor! El si in libertate trebuia sa ia 10 pastile cand dormea”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Gigi Becali a mai spus ca fostul boss al lui Dinamo a ramas sarac: „Toata averea lui e gajata la banca, nu da nimic la nicio amanta, toate proprietatile sunt gajate la banci si nu da nimic, pentru ca nu are niciun ban! Mi-a spus „Nasule, nu am nici 5 bani, am 30 de milioane credite la banca, casa in care sta Mihaela e gajata la banca”. Le-a pus colateral gaj, a garantat pentru firmele lui si are 30 de milioane. Mi-a mai spus ca „daca  nu merg societatile, sunt zero, de unde sa dau la amante?”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top