Connect with us
Gigi Becali, prima reacție după eliberarea vărului său

Știri

Gigi Becali, prima reacție după eliberarea lui Giovani Becali: „Iese acum, stă un an și…”

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, după eliberarea din închisoare a vărului său Ioan Becali, că acesta trebuia să fie pus în libertate mai demult şi că mai riscă doar o lună, două de închisoare după sentinţa care se va da în dosarul mitei pentru judecătoare.

„Nu trebuia odată să se elibereze? Trebuia să facă doi ani de puşcărie şi a făcut doi ani şi opt luni. Conform legii, trebuia să facă doi ani. Condamnarea era de şase ani şi patru luni şi trebuia să facă o treime, că are peste 60 de ani. Cu judecătoarea e în proces. Iese acum, stă un an afară, se odihneşte, îl condamnă, vede ce mai are de făcut, contopeşte pedepsele şi gata. Mai să o lună, două şi vine acasă”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, miercuri, ca fostul impresar Ioan Becali să fie eliberat condiţionat, după ce a executat doi ani şi şase luni din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Judecătorii Tribunalului Ilfov au admis astfel contestaţia formulată de Ioan Becali după ce Judecătoria Sectorului 4 a decis, în 27 iulie, ca fostul impresar să rămână în continuare în penitenciar.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă, Ioan Becali urmând să fie eliberat din Penitenciarul Poarta Albă.

Ioan Becali mai este judecat într-un dosar, alături de Victor Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor de fotbal acuzaţi în dosarul transferurilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top