Connect with us
Cătălina Ponor a câștigat medalia de argint la bârnă la Cupa Mondială de la Doha. Află ce notă a obținut gimnasta.

Știri

Gimnasta Cătălina Ponor a câștigat medalia de argint la bârnă la Cupa Mondială de la Doha

Cătălina Ponor a câștigat astăzi medalia de argint la bârnă la cupa Mondială de la Doha. Află care este nota care i-a adus un loc pe podim și care sunt celelalte două gimnaste ce au urcat pe podium alături de gimnasta din România.

Cătălina Ponor a câștigat medalia de argint la bârnă

Cătălina Ponor a obținut nota 13,900, care i-a adus medalia de argint. Tingting Liu din China a primit nota 14,466, iar Huan Luo, tot din China, a fost notată cu 13,700. Astfel, cele trei gimnaste au ajuns pe podium.

CITEȘTE ȘI: Ora de vară 2017 – Când dăm ceasurile înainte și cum ne influențează schimbarea

Cătălina Ponor a concurat și în calificări la sol. Dar a ajuns pe locul 11 cu nota 11,966, după ce a ratat exercițiul. Pe locul 12 la sol a fost Olivia Cîmpian, care a obținut nota 11,833.

La Cupa Mondială de la Baku, gimnasta din România a obținut, cu o săptămână în urmă, două medalii de aur, la sol și la bârnă.

Astăzi, Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul 8 în finala masculină de la sărituri. Tot în această săptămână, va concura și Larisa Iordache într-o competiţie ce va avea loc în St. Etienne.

Gimnaștii români se pregătesc pentru Campionatele Europene de la Cluj-Napoca ce se vor desfășura între 19 și 23 aprilie.

Sursă foto: libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top