Connect with us
Giovanni Becali a fost operat de urgenta

Știri

Giovanni Becali a fost operat de urgenta

Giovanni Becali a fost operat de hernie inghinala, in Spitalul de Urgenta din Bucuresti. Afaceristul va ramane internat toata saptamana. Astazi va afla si daca va fi admisa cererea de eliberare conditionata.

Giovanni Becali a fost operat in Spitalul de Urgenta Bucuresti, dupa ce a acuzat dureri in zona inghinala. Avocatul omului de afaceri a declarat ca Becali va ramane internat si saptamana aceasta, urmand apoi sa se intoarca in inchisoare.

Giovanni Becali

Giovanni Becali

Absent astazi din sala de judecata, Giovanni Becali a fost scuzat de avocatul acestuia, care a declarat ca afaceristul se afla internat de o saptamana, in Spitalul Floreasca. Conform avocatului, acesta a avut mai multe crize cauzate de hernie, asa ca a fost transportat de urgenta la spital, unde a si fost operat si unde urmeaza sa mai stea si in aceasta saptamana.

Dupa trei cereri de eliberare conditionata,  dintre care doua deja respinse, Judecatoria sectorului 4 va decide astazi daca Giovanni Becali va fi eliberat. Impresarul a fost condamnat in martie 2014 la 6 ani si 4 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

CITESTE SI: Gigi Becali, noi dezvaluiri despre Mihaela si Cristi Borcea!
CITESTE SI: Decizia finala a lui Borcea! Cum s-a hotarat sa le impace pe Alina si Valentina

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top