Connect with us
Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Știri

Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Un grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri, pe DN2F, la ieşirea din municipiul Vaslui spre suburbia Brodoc.

Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, care au anunțat și că sunt patru victime.

Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Petru Iftene, două autoturisme s-au ciocnit în urma pătrunderii pe contrasens a unuia dintre acestea, iar în urma impactului s-au înregistrat „patru victime”.

„La locul producerii accidentului, s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două maşini ale Serviciului de Ambulanţă şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD”, a declarat oficialul ISU Vaslui.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Un bătrân în vârstă de 76 de ani a fost accidentat mortal de tren, marţi după-amiaza, în localitatea Nucet, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate. Cercetările continuă la faţa locului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Cel care a sesizat Poliţia este mecanicul trenului. Deocamdată nu se ştie exact cum s-a produs accidentul, dacă bătrânul nu a auzit că vine trenul sau dacă a vrut să se arunce în faţa lui.

”Un bărbat în vârstă de 76 de ani din localitatea Nucet a fost accidentat mortal de un tren. Din primele cercetări, se pare că evenimentul s-ar fi petrecut în pasajul de la trecerea la nivel cu calea ferată, prevăzută cu barieră.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului”, informează IPJ Dâmboviţa.

Trenul circula pe direcţia Bucureşti-Târgovişte. Poliţia mai informează că circulaţia feroviară nu a fost afectată, trenul implicat în incident urmând să aibă întârziere la sosire.

CITEȘTE ȘI: Accident teribil în această dimineaţă. Cine sunt victimele grav rănite

Accident groaznic în Dâmboviţa. A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Despre cine e vorba

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top