Connect with us
Un microbuz cu copii s-a rasturnat pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 24. Mai multe persoane au fost ranite in urma acestui accident.

Știri

Grav accident de microbuz pe Autostrada Bucuresti-Pitesti!

Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri dimineata pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 24. Un microbuz in care se aflau circa 17 copii s-a rasturnat.

Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri dimineata pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 24. Un microbuz in care se aflau circa 17 copii s-a rasturnat.

Acest accident de microbuz a avut loc pe raza judetului Giurgiu. Conform primelor informatii, cel putin opt persoane au fost ranite, dintre care cinci sunt minori. Unul dintre copii a fost preluat de un elicopter SMURD si va fi adus la Spitalul de Urgenta din Floreasca.

Prefectul judetului Giurgiu a declansat planul rosu de interventie. Mai multe echipaje de politie si ambulante s-au deplasat la fata locului.

Citeste si:Grav accident de tren miercuri dimineata. Exista pericol de explozie!

Accidentul s-ar fi produs dupa ce una dintre rotile din spate ale autovehicului ar fi explodat. Ranitii nu au avut nevoie de descarcerare.

Politistii au anuntat ca traficul este ingreunat in zona care a avut loc accidentul: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unui accident(un microbuz s-a rasturnat in afara partii carosabile), traficul rutier pe sensul spre Capitala al Autostrazii A1 Bucuresti – Pitesti se desfasoara ingreunat in zona kilometrului 24. Pe timpul acordarii ingrijirilor medicale circulatia rutiera, pe sensul catre capitala, va fi oprita”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top