Știri

Grav accident în Mureş. Două maşini s-au ciocnit frontal, cine sunt victimele

Grav accident în Mureş cu cinci victime, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe un drum din localitatea Sântana de Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, sâmbătă, că două autoturisme s-au ciocnit pe un drum în localitatea Sântana de Mureş, în urma impactului cinci persoane fiind rănite.

Circulaţia a fost blocată în zonă

„Două dintre victimele din cadrul accidentului sunt de cod galben şi trei de cod verde, nefiind în stare gravă”, a spus Cristian Virag.

Din cauza accidentului circulaţia în zonă este blocată pentru intervenţia echipajelor medicale dar şi pentru cercetarea la faţa locului desfăşurată de poliţiştii rutieri care trebuie să stabilească în ce circumstanţe s-a produs accidentul rutier.

Citeşte şi SFÂRȘIT teribil pentru un muncitor de pe Şantierul Naval Tulcea

Tragedie vineri-noapte pe Şantierul Naval Tulcea! Un muncitor a murit după ce a fost strivit între o piesă şi un perete, în timp ce se afla la bordul unei nave.

Au fost momente cumplite pe Șantierul Naval Vard Tulcea, unde un muncitor și-a găsit sfârșitul. Accidentul s-a produs în timp ce mai mulţi angajați lucrau la fixarea unei piese metalice de șapte metri lungime.

Nimeni nu știe ce a încercat să facă unul dintre muncitori, dar, într-o fracțiune de secundă, capul i-a fost prins între piesă și un perete.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost aproape decapitat și a murit pe loc

Pentru scoaterea acestuia a fost solicitată intervenţia unui echipaj de descarcerare al ISU Delta Tulcea.

Trupul neînsuflețit a fost apoi transportat la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii cercetează cazul sub coordonarea unui procuror, pentru a stabili cum s-a produs accidentul. De asemenea, incidentul este investigat şi de către inspectorii de muncă.

Citeşte şi CRIMĂ odioasă: Un bărbat a fost înjunghiat în centrul Capitalei

Crimă odioasă în centrul Bucureştiului. Un român a fost înjunghiat iar trupul neînsufleţit a fost găsit într-o scară de bloc.

Un italian a ucis un român, în centrul Capitalei. Un italian a fost reținut, vineri, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în zona Unirii, din Capitală.

Doi români, o femeie şi un bărbat, au mers la un cetăţean italian, într-un bloc din zona Piața Unirii, iar la un moment dat cei doi bărbaţi s-ar fi luat la ceartă, potrivit Antena 3.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în scara unui bloc

Atunci, italianul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe român, care a murit din cauza rănilor grave suferite.

Sursele citate susţin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezenţa unui echipaj al Poliţiei. El a fost dus la audieri.

Poliţiştii criminalişti s-au deplasat la locul faptei şi au început cercetările, iar suspectul principal a fost condus la audieri.

Citeşte şi Doliu în lumea filmului. O celebră actriță s-a stins din viață

Este doliu în lumea filmului după ce actrița a plecat dintre noi. Cadrele medicale au ajuns de urgență la reședința actriței însă nu au putut face altceva decât să declare decesul.

Potrivit medicilor aceasta a murit din cauze naturale.O celebră actriță de la Hollywood a încetat din viață.

Este vorba de o câștigătoare a premiului Oscar, Dorothy Malone, cea care s-a stins la vârsta de 92 de ani.

Actrița, devenită celebră pentru aparițiile în Written on the Wind, Basic Instinct și Peyton Place, a murit din cauza naturale, vineri dimineață, scrie revista Variety.

Malone a câștigat premiul Oscar pentru rolul ei în Written on the Wind.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More