Connect with us
Grav accident rutier în Vâlcea! Șase persoane rănite, un copil de doi ani este în stop cardio-respirator

Știri

Grav accident rutier în Vâlcea! Șase persoane rănite, un copil de doi ani este în stop cardio-respirator

Grav accident rutier produs marţi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti, la kilometrul 164, în zona localităţii Milcoiu! Un copil în vârstă de doi ani este în stop cardio-respirator, iar alte cinci persoane, printre care un copil de opt ani, au fost rănite.

La sosirea echipajelor medicale copilul de doi ani, o fetiţă, se afla în stop cardio-respirator şi de peste o oră personalul medical încearcă resuscitarea lui, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Printre răniţi se mai află un copil, în vârstă de opt ani, ce va fi preluat de un elicopter pentru a fi transportat la spital, conform unor surse medicale.

În accident au fost implicate două autoturisme, una dintre maşini efectuând o depăşire neregulamentară şi intrând în coliziune cu altă maşină.

„Un autoturism care se deplasa pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea, condus de un bărbat de 32 de ani, din Orăştie (judeţul Hunedoara), pe fondul unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Chiajna (Ilfov)”, a precizat Sandra Dăscălete.

Opt persoane au fost implicate în accident, două refuză transportul la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, la intervenţie participă patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere de la ISU.

În cele două autoturisme implicate în accident se aflau opt persoane, două dintre acestea refuzând transportul la spital.

Foto: www.voceavalcii.ro

CITEȘTE ȘI: Doi oameni au ars de vii într-un accident grav pe DN10! Drumul este blocat pe ambele sensuri
EXCLUSIV – Accident pe DN 1 – 25 martie 2018. Circulația este blocată. Primele imagini

ACCIDENT GRAV de autobuz! 18 persoane au murit pe loc și peste 30 sunt rănite

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top