Connect with us
Greșeli în dragoste, făcute de fiecare zodie în parte. Previziuni Mihai Voropchievici

Știri

Greșeli în dragoste, făcute de fiecare zodie în parte. Previziuni Mihai Voropchievici

Fiecare zodie face câteva greșeli cu care alungă dragostea. Iată ce face fiecare nativ, potrivit maestrului Mihai Voropchievici.

Berbec

Se bagă în relații interzise. Nu renunță la libertatea lui de a acționa întotdeauna. Și ce e mai important, când are o problemă de rezolvat în cuplu, în parteneriat și vede că nu poate,.în loc să lupte și să rezolve, se întoarce și a șters-o sau se retrage.

Taur

Mai ales doamnele, par inabordabile. Sunt superbe și îl pun pe fugă pe poțențialul pretendent. Este pragmatism, știe ce vrea nativa. În momentul în care s-a căsătorit și simte că partenerul are ceva carențe, caută să îl modeleze. Cu prima ocazie, partenerul caută altă tarla, mai liniștită. Posesivitate.

Gemeni
Au exces de nehotărâre, în permanență. Au o teamă să nu greșească în relații. Dacă e, e, pentru o perioadă scurtă. Vorbește uneori atât de mult de lucruri de care nu trebuie să vorbească. Să nu înceapă să se laude cu carnețelul cu fostele iubiri.

Rac
Este un iubitor de oameni. Greșește prin nemărginta iubire de oameni. Are impresia că și partenerul e la fel. Are o emotivitate ieșită din comună. Începe să se victimizeze și să pună pe toate planurile aceste lucruri. Oferă prea mult, are căderi de la fericire la extaz și se judecă pre mult.

Leu

Din prima vedere vrea să preia și să dețină controlul. Confundă atracția sexuală cu iubirea. Prin excelență, merge pe simpatie sau antipatie. Are posesivitate, are și gelozie și poate crea disensiuni.

Fecioară
Critică, vrea idealul, perfecțiune, vrea ca totul să fie ca ea. Se teme de cum acționează, de teamă ca să nu fie respins.

Balanță
Nu spune de la început ce vrea. Face compromisuri pentru a obține pacea. E un om care vrea multă liniște. De multe ori, nu uită fostele iubiri și se întoarce măcar din curiozitate la fostele iubiri.

Scorpionii caută să controleze partenerul

Scorpion
Are un punct forte care e și bun și rău. Caută numai compatibilitatea sexuală. Caută să își controleze partenerul, dar nu spune ce dorințe are. Îl lasă pe partener să ghicească.

Săgetător
Mai bine să se simtă în siguranță decât să se supere. Se sabotează singur, face figuri, este mofturos. Când găsește un partener care știe să se impună, îl face fericit.

Capricorn
Tot ce privește vede numai rău. Este mai pesimist, nu se implică emoțional, pentru a nu sufere. Nici nu comunică de multe ori, este paralel cu scorpionul. Dacă știi să privești în ochii lui, afli dacă este pe aceeași frecvență cu tine.

Vărsător
Dragostea pentru el nu e suficientă, trăiește în trecut, nu vrea să trăiască prezentul. Se relaționează la trecut. Nu vrea să își accepte greșelile și teama de a nu i se întâmpla acealași lucru rămâne o obsesie. Dacă nu a funcționat ceva, rămâne pe ce este focalizat.

Pești

Cer foarte puțin, vin cu dragostea divină. Sunt prea ofertanți, cad în capcane, fac râuri de lacrimi, se exteriorizează și vânează o altă posibilitate nouă.
Întotdeauna are o a doua șansă în viață și dorește mai mult romantism. Se sperie când dă de bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top