Connect with us
Greseli vestimentare in sezonul cald

Știri

Greseli vestimentare in sezonul cald

Greseli vestimentare in sezonul cald. Cea mai mare problema a noastra este ca nu avem un plan atunci cand vine vorba de garderoba. De cele mai multe ori ne cumparam diverse maruntisuri pentru ca sunt la reduceri sau pentru ca ne atrag pe moment, fara sa ne gandim cu ce ocazie le vom purta sau cu ce le vom asorta.

De aici rezulta  „panica” la deschiderea dulapului, cand constatam cu stupoare ca avem o multime de lucruri care nu se pot combina intre ele…si exclamam cu disperare” NU AM CU CE SA MA IMBRAC! 🙂

Asadar, doamnelor, primul sfat este sa va cumparati haine/piese care nu sunt in trend doar un sezon. Cantariti bine decizia de cumparare, ganditi-va la doua aspecte: daca aveti cum sa combinati piesele respective cu ce aveti deja in garderoba si care sunt momentele sau ocaziile in care le puteti purta. Iata cateva greseli vestimentare majore:

Porti pantofi care nu sunt confortabili. De cate ori ti s-a intamplat sa reactionezi la vederea unor doamne sau domnisoare care au un mers ciudat pentru ca poarta tocuri prea inalte sau platforme pe care nu stiu sa mearga? Gandeste-te ca daca vei purta pantofi cu care nu esti obisnuita vei arata la fel.  🙂 Alege sa porti incaltaminte comoda, chiar daca pantofii aia cu toc inalt din vitrina sunt la moda si iti plac maxim. Pana la urma, increderea cu care mergi iti ofera look-ul potrivit!

Greseli vestimentare in sezonul cald

Greseli vestimentare in sezonul cald

Haine mulate. Hainele mulate sunt sexy daca stii cum sa le porti si mai ales daca ai un corp care iti permite sa le porti. Va recomandam sa le evitati pe cat posibil.

CITESTE SI: TRENDURI primavara-vara 2016 de la marii designeri

Cumperi haine cu masura pe ti-ai dori sa o ai. Una din regulile de baza la cumparaturi este probarea hainelor! Nu cumpara fara sa probezi! De obicei, intram in euforia multitudinii de modele, culori, stiluri si uitam cu desavarsire care sunt masurile noastre reale.

greseli vestimentare

Greseli vestimentare in sezonul cald

CITESTE SI: Tendinte moda 2016. 12 combinatii de culori pentru garderoba de primavara

CITESTE SI: Cum purtam imprimeurile florale

Alegi sutienul gresit! Sigur, n-ar fi o problema daca sutienul nu ar fi sub o bluza transparenta, sau daca ar fi masura potrivita. ASA NU! Sutienul la vedere trebuie sa fie unul simplu, finut.  Sa recunoastem ca de foarte putine ori probam sutienul inainte de a-l cumpara. Sa alegi masura potrivita e cel mai important aspect, de asta se numeste piesa de lenjerie INTIMA.  Nu trebuie sa se vada ca te strange sau e prea larg. Crede-ma ca se observa! 🙂

Porti prea multe accesorii la o tinuta. Alegerea accesoriilor potrivite nu e cea mai usoara decizie. Cand te uiti in cutia cu accesorii cu siguranta iti plac toate, dar asta nu inseamna ca le purtam pe toate la o tinuta. Evita „impopotonarea”! In functie de tinuta, alege argintiu, auriu sau colorat, nu le combina pentru ca vei avea un look „incarcat”. Nimeni nu va sti la ce sa se uite mai intai…si nu cu admiratie 🙂

Greseli vestimentare in sezonul cald

Excesul de culori. Chiar daca e la moda sa porti piese colorate, acestea trebuie totusi asortate intr-o oarecare masura. Nu purta tot curcubeul intr-o singura tinuta! Stim ca in sezonul cald se poarta haine si accesorii in culori puternice, insa daca nu stii care sunt culorile complementare, mai bine opteaza pentru culori pastelate, cu acestea nu vei da gres!

Common-Fashion-Mistakes-560x294

Stiu ca sunt extrem de multe croiuri, culori, stiluri, marimi, trenduri, sfaturi si reguli, poate parea coplesitor sa le iei in considerare pe toate, insa gandeste-te ca STILUL ti-l faci tu!

Spor la alegeri inteligente! 🙂

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top