Știri

Greva pe aeroportul Otopeni, vineri

Se anunta greva pe aeroportul Otopeni, iar de data aceasta nu vorbim despre pilotii companiilor aeronautice, ci de firma care se ocupa de imbarcarea pasagerilor. Companiile de handling vor fi in greva vineri, 20 mai, intre orele 13 si 15, iar avioanele pot avea intarzieri de pana la doua ore.

Actiunea de protest vine dupa ce firma de handling a fost nevoita sa se judece cu autoritatile pentru a-si castiga acest drept.

Un barbat si-a dat foc in fata Guvernului!

Avion disparut de pe radare in Japonia!

Tribunalul Ilfov a dat castig de cauza angajatilor, iar Curtea de Apel a mentinut decizia. Asadar, daca aveti vreun drum vineri intre orele 13 si 15, trebuie sa stiti ca decolarea poate intarzia pana la doua ore.

„Hotărârea de a declara greva a fost luată cu respectarea condiţiilor prevăzute de lege, pe perioada desfăşurării grevei, participanţii la grevă vor proteja bunurile unităţii, fiecare salariat aflat în grevă aflându-se la locul său de muncă. Sindicatul pune în vedere conducerii societății că orice eventual act sau fapt prin care o persoană este constrânsă, împiedicată sau influenţată să renunţe la grevă reprezintă infracţiune şi se pedepseşte în consecinţă”. explica liderii sindicatului liber de handling aeronautic pentru Capital.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-05-18T11:37:50+03:00 11:37

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More