Știri

Veste proastă pentru mame! Ce a pregătit Guvernul!

Guvernul ar plănui să plafoneze indemnizația pentru creșterea copilului de la 1 iunie 2017. Aceasta este doar una dintre măsurile pregătite de Executiv pentru creșterea veniturilor bugetare.

De asemenea, conform profit.ro, nivelul accesei la țigarete ar urma să crească de la 435,58 lei/1/000 țigarete la 439,94 lei/1.000 țigarete. Mai mult decât atât, ar putea să fie introdusă obligația de plată a contribuțiilor datorate de angajatori la nivelul salariului minim brut pe țara garantat în plată pentru salariații cu timp parțial de muncă cu salariul sau cu venituri realizate sub nivelul salariului minim de 1.450 lei.

Guvernul mai are în plan să reducă numărul agențiilor și instituțiilor aflate în subordinea sa și să reducă cheltuielile de funcționare a institituțiilor și autorităților publice cu 5-10%.

În ceea ce privește pensiile speciale, acestea se vor menține la nivelul din prezent.

Citește și: Ministrul Muncii anunță că unele salarii vor scădea odată cu legea salarizării unitare

Vezi comentarii

  • CORECT, Dna ministru. Sa nu va lasati, va stiu o luptatoare. Este suficient cat le alocati. Nici un copil princial nu are atati bani ptr. crestere. Este SNOBISM , JAF din banii statului, DE CE trebuie sa fim noi platitorii acestora ? SUCCES ! E suficient si decent ce suma a-ti propus.

  • Aura, vremurile s-au schimbat ! Daca faceai acum copil nu cred ca puteai sa il cresti doar cu alocatia. Revino femeie cu picioarele pe pamant, nu trai in trecut... sa-ti fie rusine ca esti egoista, rea si asa sa-ti ajute Dumnezeu dupa purtarea si gandire pe care o ai.

  • FFFFF bine face guvernul ce le da asa mari idemnizatii la mame noi pe timpul lu ceasca aveam doar intrerupere pt cresterea copilului fara un sfant decit amarita de alocatie.....stau pe bani ff multi cu coppii acasa ,,,,la munca mamicilor si dati copii la cresa cum si noi am crescut 3-4 copii prin crese si gradinite si azi sunt oameni mari.....ffffff bine olgutaaaaaaaaaaaa mai putini baniiiiiiiiiiii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More