Connect with us

Știri

Halle Berry, data in judecata. Ce acuzatii i se aduc actritei

Halle Berry si sotul acesteia, actorul Olivier Martinez, au fost dati in judecata de un angajat al Aeroportului International din Los Angeles, care le-a cerut celor doi despagubiri de cinci milioane de dolari.

Angajatul, Ronaldo Owens, sustine ca sotul actritei l-a lovit in zona fetei cu un scaun auto pentru bebelus, intr-un moment in care Halle Berry si Olivier Martinez au fost inconjurati de paparazzi. Cei doi actori se grabeau sa ajunga la o masina care ii astepta in fata Aeroportului din Los Angeles.

Mai mult, angajatul sustine ca Halle Berry s-a aflat la originea agresiunii, acesta oferindu-i sotului ei „un cec in alb pentru acel atac.” Owens a afirmat ca nu a blocat in niciun mod deplasarea vedetelor de film si ca, fiind angajat la aeroport, avea tot dreptul sa se afle acolo cand a fost lovit de Martinez.

Actorul Olivier Martinez (49 de ani) era însotit de sotia sa si de fiica acesteia dintr-o relatie anterioara, Nahla, in varsta de sase ani, dar si de fiul cuplului, Maceo, nascut în octombrie 2013. Olivier Martinez a inceput o relatie cu Halle Berry in 2010, in timpul filmarilor de la „Valul întunecat/ Dark Tide”. Cei doi actori s-au logodit in martie 2012 si s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private în Franta, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a nascut in octombrie 2013, la Los Angeles.

Halle Berry a devenit celebra cu rolul din filmul „Bumerangul/ Boomerang” (1992), Ea a castigat Oscarul in 2002, pentru „Puterea dragostei/Monster’s Ball”, Halle Berry a devenit un star mondial al cinematografiei cu rolurile „X-Men”, „Cod de acces: Swordfish/ Swordfish” (2001) si „Sa nu mori azi/ Die Another Day” (2002). Actriţa a mai jucat si in filmele „Atlasul norilor/ Cloud Atlas” (2012) şi „Apel de urgenta/ The Call” (2012).

Halle Berry a castigat si o Zmeură de Aur pentru cea mai proasta interpretare feminina, în 2005, pentru rolul din „Catwoman”.

foto: telegraph.co.uk

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top