Connect with us
Halucinant! A răpit o gravidă, i-a sfârtecat burta, i-a luat copilul şi apoi a omorât-o

Știri

Halucinant! A răpit o gravidă, i-a sfârtecat burta, i-a luat copilul şi apoi a omorât-o

Savanna Marie, o fată în vârstă de numai 22 de ani, a fost răpită din cauza propriului său copil și a avut parte de o moarte cumplită.

Acesteia i-a fost sfârtecată burta, apoi învelită în plastic şi aruncată în râu. Familia şi rudele sunt îndurerate şi în stare de şoc, neştiind cine ar putea omorî o gravidă cu sânge rece.

Savanna Marie Greywind, în vârstă de 22 de ani, mai avea o lună şi năştea, însă, pe 19 august aceasta a dispărut de acasă. Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în Dakota de Nord, pe Red River.

Citește și: Crimă în Lupeni! O femeie și-a ucis fiul și a sunat la Poliție să spună ce a făcut

Poliţia spune că trupul său era îmbrăcat în plastic şi înţepenit într-o buturugă. Este foarte posibil ca aceasta să fie victima „răpitorilor pântecelor”, care jefuiesc copiii nou născuţi şi apoi le omoară mamele.

La câteva zile după ce a fost descoperit trupul Savannei, poliţiştii au găsit un copil nou-născut în apartamentul vecinei Savannei.

Brooke Lynn Crews, în vârstă de 38 de ani, şi William Henry Hoehn, în vârstă de 32 de ani, vecinii Savannei, au fost arestaţi, spun The Sun.

Copilul a fost luat pentru a se face testarea ADN-ului, pentru a dovedi că este copilul Savannei.
Cele două persoane arestate şi-au recunoscut fapta, iar acum poliţiştii îşi formează scenariul pentru a vedea în ce condiţii burta femeii a fost sfârtecată, potrivit spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Accident de tramvai în București, pe 12 mai. O femeie și-a pierdut ambele picioare

Accident deosebit de grav în această dimineață în Capitală. Un tramvai i-a secționat ambele picioare unei femei în vârstă de 37 de ani.

UPDATE 12.15. Femeia accidentată ar fi vorbit la telefon și nu a fost atentă la tramvaiul care se apropia. Vatmanul a declarat că victima nu s-a asigurat.

Incidentul s-a produs în zona Bulevardul Constantin Brâncoveanu, lângă gura de metrou. Martorii au sunat imediat la numărul de urgență 112. La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic, iar victima a fost preluată de ambulanța Smurd și dusă la Spitalul Bagdasar Arseni. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top