Connect with us
Halucinant! Un leu de pluș a reprezentat un cuplu în tribunal

Știri

Halucinant! Un leu de pluș a reprezentat un cuplu în tribunal

Pe cât sună de amuzant, pe atât este de îngrijorător. Un cuplu din British Columbia a pierdut custodia copilului după ce au ales să fie reprezentați la tribunal nu de un avocat, ci de un leu de pluș, despre care au spus că este Iisus Hristos.

Fetița cuplului, în vârstă de un an, a fost luată de la părinții săi când avea doar o lună, iar părinții săi o pot vizita doar sub supraveghere.

Aceștia au refuzat să îi facă micuței testele medicale, inclusiv pe cele de auz și văz sau să o vaccineze din cauza „religiei lor”, notează Metro.co.uk.

Cei doi susțin că drepturile lor au fost violate și au fost discriminați în momentul în care un judecător a decis ca fiica lor să le fie luată din custodie.

Pe timpul procesului aceștia au refuzat să fie reprezentați legal și au folosit un leu de pluș drept avocat, argumentând că Iisus Hristos acționează ca martor și judecător.

Declarațiile înfiorătoare ale martorilor

Mai mult, când au început să examineze martorii, ei au spus că Iisus pune întrebările prin intermediul lor.

Potrivit martorilor, în momentul în care femeia a aflat că este însărcinată, i-a spus unui asistent social că soțul ei a sufocat-o ca să o facă să se oprească din plâns, a legat-o de mâini și ocazional a bătut-o.

Citește și: Vecinii au observat că se comporta ciudat și au chemat poliția. Când i-au intrat în casă, oamenii legii au fost îngroziți

După nașterea copilului au existat mai multe îngrijorări privind violența în familie și sănătate mintală, care s-au amplificat după ce mama a schimbat numele fetiței în „Jesus JoyOfTheLord / Iisus BucuriaLumii”, iar pe al ei l-a schimbat în „Risen Lord Jesus Refinesfire Christ”.

O judecătoare a hotărât că cei doi nu sunt credibili și a plasat bebelușul în sistemul social, ceea ce poate conduce la intrarea sa în sistemul de adopții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top