Connect with us

Știri

Haos la metroul din Capitală. Oamenii s-au călcat în picioare pe peroane

Haos la metrou din Capitală în această dimineaţă. Oficialii METROREX au anunţat că se circulă cu dificultate din cauza unor probleme în circulaţia trenurilor.

UPDATE 10:00 Circulaţia metroului s-a desfăşurat cu dificultate, marţi dimineaţă, existând situaţii în care oamenii au aşteptat până la 30 de minute pentru a putea urca în trenuri, din cauza aglomeraţiei, în special în staţiile Unirii, Victoriei şi Tineretului.

Metrorex a transmis că aglomeraţia s-a creat în condiţiile în care la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la uşile de acces, fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor.

”Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la uşile de acces, acesta fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri.

Aceştia au fost permanent informaţi despre situaţia creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii”, a anunţat Metrorex, la solicitarea News.ro.

Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri

Călătorii au fost permanent informaţi despre situaţia creată, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii, a precizat Metrorex.

Se circulă cu dificultate în mai multe stații, acolo unde s-a creat îmbulzeală. Pasagerii au fost nevoiţi să aştepte în pasajele de legătură dintre staţii.

”Din cauza unor deranjamente în circulație, circulația trenului se desfășoară cu dificultate” este mesajul anunțat de Metrorex în stații, potrivit relatărilor de pe Facebook.

Oamenii au postat zeci de filmuleţe în care se vede foarte clar haosul din staţii.

Probleme au fost semnalate în mai multe staţii.

Haos la metroul din Capitală

Mii de călători s-au călcat pe picioare, în mai multe stații, în încercarea de a se urca în trenuri.

Pe reţelele de socializare au apărut zeci de poze care arată modul în care oamenii stau în staţii.

Mii de călători s-au călcat pe picioare, în mai multe stații, în încercarea de a se urca în trenuri. Călătorii au publicat imagini si înregistrări pe Facebook.

Explicația oficială, pe care orice călător prezent în stația de metrou Piața Victoriei o putea auzi, era:

„Stimați călători, din cauza unor deranjamente în circulație, circulația trenului se desfășoară cu dificultate. Ne cerem scuze”, se arată în anunţul făcut în staţii de reprezentanţii Metrorex.

La numărul de telefon alocat de Metrorex pentru călători, la ora 8:45, în plin haos, nu răspundea nimeni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top