Connect with us
Haos pe calea ferată din România. Lista trenurilor anulate din cauza vremii

Știri

Haos pe calea ferată din România. Lista trenurilor anulate din cauza vremii

Peste 120 trenuri au fost anulate în mare parte din ţară, în timp ce alte zeci de garnituri au acumulat întârzieri uriaşe.

Informațiile pot fi obținute la telefoanele 0219521 – INFO CFR (trafic intern) sau 021.319.0358, la Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti sau direct pe site-ul CFR.

Situația trenurilor anulate sau care au întârzieri o găsiți și pe website-ul CFR, care prezintă în timp real tabela Sosiri / Plecari Bucuresti – Gara de Nord Gr.A.

Vedeți aici lista completă de TRENURI ANULATE din cauza viscolului, potrivit informațiilor oficiale furnizate de CFR.

Pe calea ferată s-a circulat îngrozitor. Mult mai greu decât luni. Cea mai mare întârziere din Gara de Nord a fost de peste 240 de minute. Adică 4 ore pe relaţia Bucureşti – Constanța.

În total 120 de garnituri nu au mai plecat din gări

Dintre acestea 10 au fost Interregio de pe rutele Bucuresti-Constanța, Craiova-Vidin, Mărășești-Suceava şi Iași-Constanța, majoritatea trenurilor fiind însă Regio, din judeţele care se află sub avertizări de cod portocaliu şi galben.

Nici miercuri nu se anunţă o vreme bună de călătorit cu trenul. Vremea este în continuare foarte rece, zăpezile vor continua să blocheze liniile, spune CFR Călători care va anunţa miercuri dimineaţă, la prima oră trenurile retrase din circulaţie.

Pasagerii cu bilete sau abonamente care vor să renunţe la călătorii, vor primi la cerere contravaloarea fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată.

Citeşte şi Gabriela Firea, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu şcolile din Bucureşti

Gabriela Firea a anunţat în urmă cu puţin că a fost luată decizia ca toate şcolile din Capitală să rămână închise din cauza vremii.

În ceea ce priveste programul şcolilor particulare, Gabriela Firea a anunţat că acestea vor putea să informeze părinţii despre deciziile pe care le iau.

„Am avut un comitet operativ în care am analizat informațiile de la ANM, am studiat cu responsabilitate infiormațiile și împreună cu domnul prefect, cu inspectorul scolar, am luat decizia ca scoliile să rămână închise toată săptămna, vorbim de cele din sistemul de stat. Unitatile de învățământ private își pot lua propiile decizii”, a spus Gabriela Firea.

Decizia a fost luată după mai multe discuţii
Gabriela Firea a explicat că a luat această decizie după ce s-a consultat cu specialiștii meteorologi, cu prefectul și cu inspectorul general.

În ceea ce-i privește pe studenți și învățământul particular, unitățile respective de învățământ au libertatea de a lua propriile decizii, a spus Gabriela Firea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top