Connect with us

Știri

HAOS în traficul din Capitală! Zona Gării de Nord este acoperită de abur

UPDATE 9:50 RADET a emis un comunicat de presă în care prezintă situaţia din zona Gării de Nord.

„Zonele afectate sunt: Bd. Gh. Duca, calea Griviţei, bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente. Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi. Eventualele puncte termice ce ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul public www.radet.ro, secţiunea AVARII. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat atât clienţilor regiei, cât şi participanţilor la trafic”, se arată în comunicatul companiei.

Haos în trafic la primele ore ale dimineţii. Imaginile surprinse de şoferi arată cum, practic, vizibitatea este extrem de scăzută din cauza aburului.

O ţeavă de apă spartă a provocat un adevărat haos în trafic, în zona Gării de Nord. Imaginile surprinse de şoferi arată cum, practic, vizibitatea este extrem de scăzută din cauza aburului.

La faţa locului intervin mai multe echipaje RADET

Din primele informaţii, avaria a avut loc în zona intersecției Gheorghe Duca cu Calea Griviței, zona fiind inundată și cuprinsă de aburi denși din cauza apei fierbinți din rețeaua de termoficare.

Echipele de la RADET intervin la faţa locului.

Citeşte şi Doliu în PNL! Preşedintele s-a stins din viaţă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top