Connect with us

Știri

Carmen Harra, dezvăluire-surpriză despre Mr. Pink și Monica Gabor: „În privința sarcinii…

Monica Gabor are o relația frumoasă alături de afaceristul chinez Mr.Pink.

Recent, a ieșit la iveală faptul că acesta are un fiu, pe nume Anthony, născut în anul 2011, exact atunci când fosta nevasă a lui Irinel Columbeanu l-a cunoscut pe viitorul iubit.

„Are șapte ani. E măricel acum. Suntem foarte apropiați. Pink spune mereu ca Anthony e mai apropiat de mine decât de el, a declarat Monica Gabor pentru OK Magazine.

Fostul manechin se înțelege de minune cu băiețelul lui Mr. Pink. Și este o mamă model pentru Anthony. Ador copiii, mai ales acest băiețel minunat, fratele Irinei. Spend time with those you love. One day you’ll say ‘I wish I had…’ or ‘I’m glad I did!’ (n.r. – Petrece timp cu cei pe care îi iubeşti. Într-o zi vei spune „Îmi doream să o fi făcut” sau „Sunt bucuroasă că am făcut-o!)”, a declarat recent vedeta.

Conform Cancan.ro, Carmen Harra, dezvăluia în urmă cu șapte ani nașterea unui băiat, susținând că ar urmă să apară pe lume că rezultat al iubirii dintre Monica și Mr. Pink.

„O văd într-o derută totală și mi-e milă de ea, pentru că nu are nici o direcție și nici un sfătuitor de suflet care să-i împărtășească înțelepciunea vieții. În privința sarcinii, va naște un băiat sănătos”, spunea Harra.

Te-ar putea interesa și: Irina Columbeanu, cea mai sinceră mărturisire despre mama sa: “Pentru totdeauna…”

Deși locuiește la mii de kilometri distanță de mama ei, Irina Columbeanu este foarte atașată de Monica Gabor. Fata lui Irinel Columbeanu nu scapă nicio ocazie de a-și exprima iubirea față de cea care i-a dat viață.

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu au decis! Nu mai este cale de întoarcere! Ce se va întâmpla cu fiica lor, Irina?

Citește și: Zi neagră pentru Monica Gabor: „Să ne rugăm să fie primită la Domnul cât mai curând…”

Monica se află în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei milionar chinez, Mr.Pink, iar Irina a rămas în grija tatălui său în România. Ea se înțelege de minune cu Irinel Columbeanu, dar își iubește mult și mama.

Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care cele două, Monica şi Irina, îşi zâmbesc, în timp ce mama îţi ţine fetiţa în braţe.

”Mereu mama mea, pentru totodeauna prietena mea”, a scris Irina Columbeanu, alături de imaginea respectivă.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top