Connect with us
HeyDay Music Festival in Parcul Izvor!

Știri

HeyDay Music Festival in Parcul Izvor!

Vino la #HeyDay3 să asculți cele mai îndrăgite hituri care au făcut istorie, din anii ’40 până astăzi.

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează între 15 și 17 iunie 2018, în Parcul Izvor, cea de-a treia ediție HeyDay Music Festival, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România.

Prin intermediul HeyDay, Bucureștiul se aliniază unor trenduri internaționale în lumea muzicii, și anume reinventarea și reinterpretarea unor hituri care au scris istorie de-a lungul timpului (cântate în renumite festivaluri de tribute din S.U.A., Marea Britanie, Germania sau Italia), devenind unul dintre punctele de reper importante pe harta festivalurilor de renume din Europa și încurajând turismul de festival și muzica tribute în România.

Care sunt trupele ce vor concerta

Anul acesta vor concerta peste 18 trupe tribute din Marea Britanie, Italia, Germania și România, oferind show-uri inedite în cadrul cărora vor răsuna cele mai iubite hituri din anii ’40 până astăzi.

În weekend-ul 15-17 iunie, Parcul Izvor devine un spațiu dedicat în totalitate muzicii și relaxării, reprezentând destinația perfectă de festival, indiferent de vârstă sau de generație.

HeyDay reunește, astfel, unele dintre cele mai cunoscute ”tribute acts”, oferind fanilor șansa de a vedea live legende ale scenei muzicale, într-un festival fără precedent în București.

Atmosfera festivalului este completată de o paletă diversă de activități și zone dedicate, în care fanii trupelor își pot face tatuaje, se pot machia sau coafa în stilul artiștilor îndrăgiți. De asemenea, cei mici se pot distra într-un loc special amenajat cu jocuri și activități interactive.

Biletele se găsesc în rețeaua Bilete.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate din Parcul Izvor. Prețul unui bilet este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile de festival este 29,99 lei! Intrarea copiilor în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de un adult, a elevilor, studenților și pensionarilor este liberă.

Intrarea se face vineri, 15 iunie – începând cu ora 16:00, iar sâmbătă, 16 iunie, și duminică, 17 iunie – începând cu ora 12:00. Concertele pe Park Stage și pe River Stage sunt programate în fiecare zi începând cu ora 17:00.

Citește și: Neversea 2018: Alte două nume cunoscute care vor fi prezente la festival au fost dezvăluite!

Programul Festivalului

Vineri, 15 iunie

17:00 Spice Girls Tribute (UK)

17:50 The Lizberries (IT) – The Cranberries Tribute

18:40 American MultiDivas Tribute (UK)

19:30 Jeff Dingle (UK) – Bruno Mars Tribute

20:20 The CashBags (GER) – Johnny Cash Tribute

21:20 Speak Floyd (RO) – Pink Floyd Tribute

Sâmbătă, 16 iunie

17:00 George Michael Tribute (UK)

17:50 Forevermore (RO) – Whitesnake Tribute

18:40 Legend Live (UK) – Bob Marley Tribute

19:30 The Rock (RO/AUS) – AC/DC Tribute

20:20 JK (UK) – Robbie Williams Tribute

21:20 Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band (RO) – Frank Sinatra Tribute

Duminică, 17 iunie

17:00 Whitney Houston Tribute (UK)

17:50 New Proscenium (RO) – Nightwish Tribute

18:40 Prince Xperience (UK) – Prince Tribute

19:30 Who’s Next (UK) – The Who Tribute

20:20 Queen Tribute (IT)

21:20 The Daredevils (NL)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top