Connect with us
Hillary Clinton, primul discurs după alegerea lui Donald Trump

Știri

Hillary Clinton, primul discurs după alegerea lui Donald Trump VIDEO

Hillary Clinton a pierdut cursa pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Donald Trump a ieșit învingător. Republicanul s-a bucurat de susținerea a 274 de electori, iar Hillary Clinton de un numr de 218 electori. În fața susținătorilor săi, Trump a afirmat că a fost sunat pe Hillary Clinton, care l-a felicitat pentru victorie.

UPDATE, ora 12.42: DISCURS HILLARY CLINTON DUPĂ ALEGERI VIDEO


Așa cum este regula în istoria alegerilor, candidatul care a pierdut va șine un discurs în care își acceptă înfrângerea. După o întârziere de peste 2 ore și jumătate, Hillary Clonton a vorbit prima dată după înfrângerea în fața lui Donald Trump.

„Vă mulțumesc tuturor! Vă mulțumesc prieteni! Vă iubesc pe toți! Aseară l-am felicitat pe Donald TRump, cred că va fi un președinte bun pentru toți americanii, sper. Îmi pare tare rău că nu am reușit să învingem în aceste alegeri. Mă simt mândră și recunoscătoare pentru această campanie pe care am făcut-o împreună. A fi candidatul vostru a fost entru mine o onoare. Știu că sunteți că sunteți dezamăgiți. Vreau să vă amintiți că nu a fost o campanie despre un om sau o alegere, a fost pentru țara pe care o iubim. Vedem că națiunea este divizată mai rău decât credeam. Trebuie să acceptăm rezultatul și să ne uităm la viitor. Donald Trump va fi președintele nostru.

Suntem cu toții egali în fața legii. Lăsați-mă să adaug că pentru democrația noastră este nevoie de noi. Sunt câteva lucruri pe care să le respectăm, ca economia să funcționeze pentru toată lumea nu doar pentru cei potenți financiar. Ca și cetățeni avem o responsabilitate: să avem un aport pentru țara asta în care credem.

Discurs Hillary Clinton: Le mulțumesc lui Michelle și Barack Obama

Le mulțumesc lui Michelle și Barack Obama pentru sprijinul din campanie. Vă mulțumim pentru felul în are ați condus. Mulțumesc familiei, oameni care atunci când aproape căzusem, eram deprimată, m-au sprijinit foarte mult. Mulțumesc staff-ului de campanie. Voi continua să cred în America și în valorile ei!

Pentru unii dintre voi a fost prima campanie, ați fost cei mai buni dintre cei mai buni. Le mulțumesc voluntarilor, activiștilor, care au vorbit din ușă în ușă cu oamenii. Tuturor celor care au donat bani pentru campanie, tinerilor, mi-am petrecut viața luptând.

Luptați acum și luptați toată viața voastră! Tuturor femeilor care și-au pus încrederea în mine, nimic nu m-a făcut mai mândră decât să fiu candidata voastră. E foarte posibil ca în scurtă vreme o femeie să se mute la Casa Albă. Tuturor fetițelor care se uită la aceste mesaj să nu aveți îndoieli că sunteți puternice, să mergeți după visele voastre. Sunt onorată că am avut șansa să vă reprezint. „, a spus Hillary Clinton.

Ce a spus Trump despre Hillary Clinton

Dacă în campanie, Donald Trump a avut un discurs dur la adresa lui Hillary Clinton, acum el a vorbit în termeni pozitivi de contracandidata sa. Acesta i-a mulțumit pentru ce a făcut pentru țară.

„Vă mulțumesc foarte mult. Am primit un telefon de la Clinton. Ne-a felicitat pe noi toți pentru victorie, iar eu am felicitat-o pe ea și pe familia ei, după o campanie foarte dificilă. S-a luptat foarte mult. A muncit o perioadă îndelungată și îi datorăm recunoștința noastră pentru ce a făcut pentru țară.

Citește și: Rezultate finale alegeri America: Donald Trump este noul președinte. Republicanii câștigă în Congres

Citește și: Reacții din toată lumea după victoria lui Donald Trump

A venit însă momentul ca America să se reunească , să fie o națiune unită. Voi fi președintele tuturor americanilor. Pentru cei care nu m-au susținut, fac un apel către voi, să ne unim forțele și să facem această țară una măreață. Noi nu am avut o campanie electorală. Am avut o mișcare formată din milioane de oameni muncitori care își iubesc țara și vor un viitor strălucitor pentru ei și familiile lor”, a spus Donald Trump.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top