Connect with us

Știri

Horia Moculescu, Aurelian Temisan, Monica Davidescu si alte vedete combat HOTIA din Romania intr-un clip muzical

Piesa „Lasa-te de furat” a lui 1-Q Sapro a devenit in scurt timp hitul acestei primaveri, in primul rand datorita mesajului si a liniei melodice usor de retinut dar si a personalitatilor prezente in videoclip.

Piesa care a aparut ieri pe YouTube ii are ca protagonisti pe mai multi cunoscuti din lumea muzicii si a artei in general. In videoclip, combat hotia alaturi de 1-Q Sapro urmatorii: Alexandra Velniciuc, Alexa, Alexandru Conovaru, Alex Cautis, Andrei Duban, Aurelian Temisan, Bodo, Claudiu Maier, Drops, Florin Siia, Gabriel Cotabita, Gabriel Covesteanu-Cove, George Andreescu-Gojira, Gratiela Duban, Horia Moculescu, Leo Iorga, Liliana Levinta, Liviu Mihaiu, Mioara Velicu, Mihai Alexandru, Mihai Plesu, Monica Davidescu, Pata, Tudor Todut, Tudor Turcu, Victor Vurtejanu.

CITESTE SI: RAFALE DE 190 KM/H IN EUROPA:9 MORTI

Dupa cum se poate observa din lista de mai sus, in campanie s-au inscris cantareti, actori dar si jurnalisti care au realizat anchete de investigatie despre furturile din tara noastra.

Iata mai jos videoclipul care se transforma treptat in hitul acestei primaveri si vezi cum sustin vedetele combaterea hotiei:

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top