Connect with us
Horoscop 1 aprilie 2016

Știri

Horoscop 1 aprilie 2016

Horoscop 1 aprilie 2016! Iata ce iti rezerva astrele!

Horoscop 1 aprilie 2016 – Berbec

Ti-ai luat pe umeri niste responsabilitati care s-ar putea sa te depaseasca in acest moment. Te-ai crezut mai matur si mai bine pregatit pentru o situatie foarte serioasa, cand tu inca mai cauti, inca mai inveti, inca mai experimentezi… Ar fi bine sa-ti recunosti limitele cu sinceritate si, acolo unde nu stii ce sa faci, sa-ti accepti pozitia de novice si sa ceri sfaturi de la cei care detin deja cunostintele din respectivele domenii. Nu le stii tu chiar pe toate, dar sansa ta minunata de azi e ca ai ocazia de a invata ceea ce nu stii. Iti iei caietelul cu notite si incerci sa prinzi din experienta celor mai maturi tot ce pot acestia sa-ti transmita, si asa devii si tu mai intelept!

Horoscop 1 aprilie 2016 – Taur

O relatie superba incepe sa se infiripeze la orizont, dar esti abia la primele semne, nu te grabi deja la etapa urmatoare. Bucura-te de fiecare pas necesar in aceasta evolutie, pentru ca tot ce inveti acum, incetul cu incetul, va contribui la consolidarea acestei relatii. Ca e o relatie profesionala, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie sa fii constient ca nimic nu se cladeste peste noapte si nu ajungi la telul suprem cat ai bate din palme. E nevoie de timp sa va cunoasteti mai bine, e nevoie de adaptarea fiecaruia la stilul unic al celuilalt, deci cladeste caramida cu caramida acest edificiu care arata deja foarte promitator. Sunt mari sanse ca aceasta relatie sa dureze mai apoi o viata!

Horoscop 1 aprilie 2016 – Gemeni

Nu fi atat de critic cu cei din jurul tau, ci priveste-i asa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecti, nici tu nu esti la urma urmei, dar in loc sa le scoti in evidenta numai defectele, ce-ar fi sa vezi ca au si o lunga lista de calitati care merita puse mai mult in valoare. E bine sa-i vezi asa cum sunt, si sa renunti la asteptari inutile. Daca speri de la oameni mai mult decat pot ei oferi, risti sa suferi o deceptie, dar nici sa-i cobori la extrema cealalta – cum ca nu sunt buni de nimic si merita sa-i privesti numai de sus – nu e cea mai corecta atitudine. Fii cat se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, si pune-te un pic in pielea lor, sa vezi ce-ai simti daca ai fi tratat asa cum ii tratezi tu?

Horoscop 1 aprilie 2016 – Rac

Esti invitat sa te alaturi unei cauze desi nu simti ca interventia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme sa incerci, considera-l doar un antrenament, experimentezi ceva inainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu e reusit sa inventeze ceva de mare valoare dintr-o singura incercare, ca atare alatura-te acestui proiect fara a astepta vreo rasplata. E inca o incercare din atatea altele, dar care va pune o caramida in plus la experienta ta de viata. Tocmai pentru ca stii ca nu esti foarte bine pregatit sau nu ai experienta necesara, lucreaza ca voluntar, fara sa ceri bani sau alte merite.

Horoscop 1 aprilie 2016 – Leu

Ajungi la capatul unei actiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Iti poti recapata linistea pentru ca totul ajunge la capat si poti sa te detasezi de tot iuresul evenimentelor din ultima perioada. Poate sa nu fie chiar finalul asteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odata si-odata tot stresul, dar acum nu conteaza la ce nivel ai ajuns si cum, ci faptul ca poti pune punct, fara sa te mai gandesti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top