Horoscop 10 aprilie 2016: Racul ia o decizie radicala

Horoscop 10 aprilie 2016: Citeste previziunile astrelor pentru zodia ta!

Balanta

Ai nevoie de cineva care sa-ti stea alaturi, care sa nu te judece si sa-ti arate o imensa intelegere intr-un moment in care suportul moral conteaza foarte mult. Exista o astfel de persoana aproape, care va sti sa te asculte cu rabdare si sa-ti ofere cel mai eficient sfat. Iti povesteste, practic, din experienta sa de viata deoarece a trecut si el prin momente similare, si astfel iti arata ca totul trece in cele din urma, semn ca nu are rost sa suferi si nici sa te agiti, pentru ca toate au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop 10 aprilie 2016: Lucrurile evolueaza bine pentru Sagetatori

Scorpion

Bine ai face daca nu te-ai avanta azi in directia care se deschide in fata ta. E nevoie de multa prudenta, pentru ca se stie ca esti genul de om care se aprinde repede si la primul hop, risca sa se impotmoleasca de tot. Mai asteapta o vreme, pentru ca momentul nu e tocmai prielnic unei actiuni de anvergura. Ceva iti spune ca nu e momentul, ci mai bine ai mai aduna ceva informatie sau experienta inainte de a porni spre acest nou sens care ti se propune. Te vei lauda cu intuitia de care ai dat dovada azi cand vor incepe sa se iveasca primele probleme.

Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

HOROSCOP: Aceste zodii isi schimba viata cu 180 de grade in 2016

Sagetator

Discutiile pe care le porti cu familia au o conotatie extrem de serioasa, de parca ati fi in fata unei decizii majore de destin. Fiecare membru al familiei are un cuvant de spus in aceasta problema, deci nu poti decide doar tu pentru ei. Aveti viziuni diferite si dorinte diametral opuse, dar care pot fi combinate perfect intr-un scop comun de care sa profitati cu totii. Este vremea angajamentelor, a declaratiilor de dragoste credibile, a gesturilor prin care fiecare demonstreaza cat de serios priveste relatia, semn ca ati depasit faza fluturilor din stomac si incepeti sa construiti ceva solid si de perspectiva.

Horoscop 10 aprilie 2016: Avertisment pentru Varsator

Capricorn

Un mare noroc apare in calea ta prin intermediul unei informatii salvatoare. Nu numai ca iti rezolva ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet noua asupra viitorului unor actiuni care te preocupa. Porneste pe calea cea noua fara teama, optimist si increzator in reusita, pentru ca totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasa ce te va duce repede spre un succes de toata frumusetea. Daca iti era teama sa dai startul unui sens mai indraznet, fa-o acum! Momentul e favorabil noilor inceputuri.

Varsator

Incepi si tu sa te indoiesti ca planul la care muncesti cu sarg are sorti de izbanda cand atata lume se opune ideilor tale. Nu te lua dupa orice disputa care se naste, ci asculta mai intai argumentele contra. Unii nu stiu decat sa contrazica, sa critice, sa puna bete in roate, fara a oferi solutii viabile in schimb. Cel care ti se opune azi cu atata incapatanare nu are o idee mai buna, ci asa ii place lui sa comenteze tot ce aude de la altii. Daca ar avea un sfat, ar merita ascultat, dar daca e doar un refuz si atat, fara nimic care sa-i sustina punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atentie.

Pesti

Ceva drag tie se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii. Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

Horoscop oferit de ACVARIA

Acest articol a fost actualizat la: 2016-04-09T20:31:20+03:00 20:31

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More