Connect with us
Horoscop 10 februarie 2016

Știri

Horoscop 10 februarie 2016

Horoscop 10 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 10 februarie!

Horoscop 10 februarie 2016 – Berbec

Toate se aseaza azi pe un fagas normal, semn ca ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru catre care tanjeai. Poate o vreme, da, ai oscilat intre extreme, ba erai sus, ba erai jos, ba credeai in succes, ba te indoiai de el, dar azi primesti o veste ca o garantie a faptului ca ai ajuns la mijloc, intr-o stare de armonie totala cu tine insuti si cu ceilalti, fara nici un stres. Fa ceva sa mentii aceasta binefacatoare senzatie de echilibru interior si exterior, de pace si liniste, pentru ca numai in armonie deplina le vei rezolva pe toate cu bine. Ramai calm si nu strica echilibrul cu nici un exces!

Horoscop 10 februarie 2016 – Taur

Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara. Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Horoscop 10 februarie 2016 – Gemeni

Ia-ti tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grabi la rezultate imediate, pentru ca nu se vor ridica la nivelul inalt al viselor tale, ca atare implica-te in proiecte de anvergura pe termen lung, pentru ca e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desavarsire. Nimic nu se construieste peste noapte sau ce se ridica repede nu dureaza sau nu are valoare, ca atare tu esti acum implicat intr-o actiune de durata care te va implini pe de-a-ntregul. Continua-ti procesul de imbunatatire a vietii, de auto-perfectionare, pentru a deveni din ce in ce mai bun: ai toate sansele de reusita!

Horoscop 10 februarie 2016 – Rac

Iubirea poate implica si lupta: poate a voastra, cuplul, impotriva tuturor! Nu te astepta ca lumea sa inteleaga corect ce este intre tine si persoana iubita ca atare, daca tu crezi cu tarie in dragostea ta, pregateste-te sa te razboiesti cu restul lumii pentru a le demonstra ca asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte si in interiorul cuplului, intre voi partenerii, dar care poate fi tinuta foarte bine sub control daca asezati in prim plan valorile pozitive ale relatiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinta de dominare sau suprematie, agresivitatea nu au ce cauta in amor, deci sterge-le din meniul zilei!

Horoscop 10 februarie 2016 – Leu

Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!

Horoscop 10 februarie 2016 – Fecioara

Din trecut iti extragi dorinta de a te apuca de o actiune interesanta. Nu e noua, te-ai mai ocupat si altadata de ceva similar si pentru ca atunci a mers foarte bine, speri sa repeti succesul inca o data. Ai toate sansele sa reeditezi reusita de odinioara cu care inca te mandresti, pentru ca iata, primesti o a doua sansa! Trebuie doar sa-ti aduci aminte cum ai dus la bun sfarsit aceasta provocare atunci, pentru ca poti relua exact reteta de odinioara pentru rezultate la fel de bune.

Horoscop 10 februarie 2016 – Balanta

Daca atmosfera e tensionata in jurul tau, apeleaza la toate instrumentele diplomatice pentru a restabili armonia, Detii cele mai bune resurse pentru a aseza la masa tratativelor chiar si pe cei mai aprigi inamici, pentru ca ai un talent aparte de a le vorbi, de a le explica anumite lucruri. Parca ai fi un politician bun care convinge masele printr-un discurs alert si tonic, ce stimuleaza pe toata lumea spre o directie pozitiva. Foloseste-ti aceste calitati pentru a motiva pe cei care stau pe loc, pentru a restabili linistea intr-o disputa, pentru a deschide o cale noua de mers, in care tu vei fi conducatorul, capitanul, presedintele!

Horoscop 10 februarie 2016 – Scorpion

Porneste cu incredere noul proiect la care te gandesti de ceva vreme, dar tot il tineai in asteptare pentru momentul pe care il considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ti stabili deja o strategie in detaliu, pentru ca multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, sa ti-l alegi, si startul, sa pornesti spre tinta visata. Pas cu pas, se vor arata toate solutiile si caile care duc acolo unde ai decis sa ajungi. Multe din aspecte utile in atingerea acestui scop vor aparea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapa la alta, deci porneste la drum cu rabdare si ambitie, atent la tot ce se iveste.

Horoscop 10 februarie 2016 – Sagetator

Pe ce pui tu mana se transforma in succes deplin, deci implica-te trup si suflet! Unii au nevoie de interventia ta salvatoare, de contributia ta efectiva pentru rezolvarea unor aspecte pe care ei nu mai stiu cum sa le duca la bun sfarsit, ca atare te privesc pe tine ca pe eroul lor! Sunt convinsi ca tu detii solutia la problemele in care ei sunt prinsi si abia asteapta sa vii alaturi de ei si sa-i scoti la liman! Asuma-ti aceasta imensa responsabilitate, de a salva pe cei care nu gasesc iesirea din impas, pentru ca tu chiar detii solutiile cele mai bune! Dedica-te lor cu bucurie, pentru ca recunostinta din privirea lor va fi sursa ta de energie pozitiva.

Horoscop 10 februarie 2016 – Capricorn

Te-ai opus mai demult unei schimbari de directie si credeai ca, daca a trecut momentul, nu vei mai fi pus in aceeasi situatie, dar te-ai inselat. Dupa o vreme, revii in acelasi punct in care esti nevoit sa iei o decizie: vrei sau nu sa pornesti pe aceasta cale? Pentru ca ti-e putin frica de sensuri complet noi si necunoscute, esti tentat sa spui nu si de data aceasta, dar e totusi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai tarziu. Mai bine o accepti acum, nu mai tergiversa lucrurile, pentru ca oricum vei ajunge aici odata. De unele schimbari nu poti fugi!

Horoscop 10 februarie 2016 – Varsator

Vestile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parca ti-ar turna in suflet doar temeri si obsesii. Exagerezi cu aceasta atitudine, semn ca esti cam obosit si vezi peste tot numai pericole sau dusmani. Daca poti, evita orice contacte, fie la telefon, fie fata in fata, cu oameni din alt mediu decat cel cu care esti obisnuit, pentru ca iti va fi greu sa ii intelegi si sa-i accepti. Ai senzatia ca ai nimerit dintr-o data intr-un spatiu plin de rivali care au ceva cu tine, desi e doar o senzatie gresita. Fii mai relaxat cand discuti cu necunoscutii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

Horoscop 10 februarie 2016 – Pesti

Ca sa nu dezamagesti pe nimeni esti tentat sa accepti doua sarcini in acelasi timp cu riscul de a le rasoli pe amandoua. Nu poti lucra pe doua fronturi, ca atare alege dintre cele doua provocari pe cea care ti se pare, in acest moment, mai accesibila. Ti se va parea, la prima vedere, ca ambele sunt la fel de banale si de simple, de aceea vrei sa te apuci de amandoua simultan, dar dupa primii pasi vor incepe sa se iveasca si piedicile care te vor pune in fata propriilor tale limite. Nu e atat de simplu sau de banal pe cat pare la prima vedere!

Horoscop 10 februarie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top