Connect with us
Horoscop 12 aprilie 2016: Varsatorii primesc o sansa unica

Știri

Horoscop ZILNIC 12 aprilie 2016: Varsatorii primesc o sansa unica

Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Balantele se vor simti epuizate, in timp ce pentru Sagetatori va fi o zi buna, in care vor primi un telefon neasteptat care le va aduce multa bucurie.

Iata ce prevad astrologii pentru fiecare zodie in 12 aprilie

Berbec

Intervii la momentul oportun cu o solutie salvatoare si atragi respectul si aprecierile colaboratorilor. Unii nu au gasit o astfel de idee, dar tu te-ai informat si ai avut curajul sa spui clar ce gandesti, ca atare, iata, parerea ta conteaza acum foarte mult. Orice confruntare sau competitie de idei in care esti si tu implicat te poate avea printre invingatori, deci nu-ti fie teama sa-ti exprimi parerea. Detii suficienta experienta acumulata prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiti sa fie performant si de calitate!

Taur

Nu poti avea si intuneric si lumina in acelasi timp, deci va trebui sa te imparti in asa fel incat sa gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe cand altele lasa mult de dorit, dar asa e viata: acum esti sus, acum esti jos, ca o roata care se intoarce intruna. Azi ai parte, asadar, de un eveniment fericit care te incanta, dar fericirea aceasta are si un pret de platit: un moment critic ce te supara profund. E ca si cum ai primi si o veste buna, dar si una rea… cu care incepi?

Horoscop 12 aprilie 2016: Gemeni, atentie la cumparaturi!

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie. Probleme pentru Sagetatori

TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

Gemeni

Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja in cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa. Uneori trebuie sa te gandesti si in perspectiva mai indepartata, pentru ca banii pe care ii detii acum vor fi folositori candva in viitor pentru un scop mult mai important decat cel care iti face astazi cu ochiul. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta in chestiuni financiare!

Rac

Intri azi in legatura cu o persoana care inspira autoritate si putere. Te simti protejat in preajma sa si ai numai de castigat de pe urma prieteniei pe care ti-o ofera. Bucura-te cat mai mult de compania sa, pentru ca iti este superior in multe privinte. Il privesti cu respect, cu admiratie, cu mandrie ca te accepta in preajma sa, semn ca te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. Fa tot ce-ti sta in putinta sa pastrezi aceasta prietenie, sa o dezvolti, sa o pretuiesti la justa valoare, pentru ca acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum inainte. Calca-i pe urme!

Leu

Daca reusesti sa inchizi definitiv un capitol din trecut, sa-l stergi pur si simplu din memorie, de vreme ce nu mai are nimic bun de oferit, vei deveni altul! E un moment excelent pentru a o lua de la zero, pentru a incheia un mare capitol si a porni altul complet nou. Norocul tau consta in ambitia de a spune stop, dar a te debarasa de trecut nu e deloc usor, mai ales daca duci dupa tine un noian de amintiri neplacute. Fa un efort sa ierti, sa uiti, sa spui adio acelei stari de lucruri, pentru ca in fata ta se deschide un orizont neexplorat, total diferit, dar spre care nu poti zbura daca duci dupa tine ghiulele grele din alte vremuri.

Fecioara

Ancoreaza-te in realitate pentru ca nu e momentul sa te lasi furat de iluzii si vise desarte. E vremea unei decizii in care trebuie sa dai dovada de claritate, de pragmatism, de siguranta, in care nu-ti poti permite sa te joci sau sa experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce stii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasa promisiunile sau visele prea frumoase ca sa fie adevarate. Ori de cate ori ti se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru ca intuitia ta suna imediat clopotelul daca presimte ca pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decat ceea ce vezi sau poti atinge.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top