Connect with us
Horoscop 12 martie 2016

Știri

Horoscop 12 martie 2016

Horoscop 12 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 12 martie 2016 – Berbec

Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

Horoscop 12 martie 2016 – Taur

Te inarmezi cu toata puterea pentru a te avanta intr-un proiect nou de anvergura care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispozitie, exista ceva ce te motiveaza indeajuns de bine ca sa te apuci serios de acest plan maret. Cat timp ai ceva de castigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoastere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate la tine o atitudine atat de razbatatoare si puternica, pentru ca detii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar si cu cei mult mai puternici decat tine. Cu cat mai dificila provocarea, cu atat mai mare ti-e ambitia!

 

Horoscop 12 martie 2016 – Gemeni

Ceva nu mai merge in relatia de suflet, esti blocat intr-un punct fragil pe care nu prea stii cum sa-l gestionezi. Unul din voi sufera, se simte neglijat, nu mai are aceeasi senzatie de armonie si buna intelegere, dar la originea acestui hop e o banala replica prost interpretata. Daca ati gasi timpul potrivit si starea necesara pentru a sta putin de vorba fata in fata, ati gasi imediat unde se ascunde punctul sensibil si sa-l reparati cu explicatii si scuze. Dar orgoliul nu te lasa sa recunosti ca ai comis pe undeva o eroare, si risti sa mentii aceasta atmosfera apasatoare prea mult timp.

Horoscop 12 martie 2016 – Rac

Esti incantat ca ai reusit sa te mai achiti de o serie de plati restante care-si asteptau randul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru aceasta perioada a lunii, dar esti fericit ca le-ai sters de pe lista de plati obligatorii. Ba chiar s-ar putea sa-ti mai ramana si cativa lei pentru a-ti face o bucurie cat de mica, pentru ca banii pot avea si astfel de efecte: un dram de veselie, un zambet pe chip si o atitudine pozitiva. Cumpara-ti ceva pentru a te simti bine, chiar daca e un lucrusor ieftin!

Horoscop 12 martie 2016 – Leu

Nimic nu se construieste peste noapte, totul necesita timp de coacere si rabdare, ceea ce ai nevoie si tu ca sa-ti vezi visele implinite. Esti pe drumul cel bun spre tinta ta finala, dar nu trebuie sa sari peste etape. Drumul de la scanteia initiala la valvataia maxima e inca lung, desi tu ai vrea sa ajungi acolo pe loc, dar merita asteptarea. Vorbeste despre dorintele tale, nu le pastra doar pentru tine, deoarece a le verbaliza, a le exprima liber, face parte din procesul de constructie a visului tau. Scrie pe hartie ce-ti doresti, povesteste celor dragi la ce visezi, pentru ca cineva acolo sus te aude si te va recompensa insutit intr-o zi. Dar nu imediat!

Horoscop 12 martie 2016 – Fecioara

Vrei, nu vrei, trebuie sa accepti unele schimbari din mers in viata ta, dar vei vedea ca toate acestea sunt, in final, in beneficiul tau. A porni acum pe un alt drum poate te destabilizeaza, dar vei vedea, dupa o vreme, cat de multe s-au ameliorat in destinul tau, semn ca de cele mai multe ori startul spre o alta directie atrage dupa sine o serie intreaga de transformari pozitive. Parca si lumina e diferita, parca si aerul e mai pur, parca tu arati altfel, deci ajunge doar o cat de mica abatere de la sensul initial si ai sa vezi ca ajungi in cu totul alta parte!

Horoscop 12 martie 2016 – Balanta

In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti dificultati de concentrare. Ar fi bine sa amanati cu cateva zile activitatile importante de afaceri sau de la locul de munca, chiar daca par urgente. Altfel exista riscul sa luati decizii eronate, cu consecinte grave. In plan sentimental, insa, totul merge bine. O seara romantica in compania persoanei iubite va poate incarca bateriile sufletului.

Horoscop 12 martie 2016 – Scorpion

Nu esti chiar in apele tale, desi, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul in care te afli, dar de data aceasta te simti ca printre straini. Ai impresia ca toti au ceva cu tine, ca esti atacat din toate partile, ca nimeni nu e de partea ta, dar e o impresie gresita. Multi oameni artagosi se misca azi prin preajma ta si, pentru ca psihicul tau e ceva mai sensibil, vezi si ceea ce nu exista. Ar fi bine sa te relaxezi si sa nu mai vezi in jurul tau doar inamici, pentru ca problema e la tine, deoarece agravezi situatia, tratand-o ca pe un atac la persoana. Dar nu e deloc asa: ei sunt nervosi, tu sensibil, si de aici furtuna!

 

Horoscop 12 martie 2016 – Sagetator

Oricat de orgolios ai fi, nu se poate sa nu te gandesti la cat de multe ai de pierdut daca te incapatanezi sa tii suparare pe cineva. Arunca o privire la cel care te-a ranit si ai sa vezi cat de jenat se simte si el, cat de mult ar vrea sa-ti intre iar in gratii. In sinea ta descoperi ca si tu vrei impacarea la fel de mult. Lasa garda jos, arata ca regreti situatia in care ati ajuns, si deschide o portita, cat de mica, spre dialog si explicatii. E sansa ta de a ierta, de a repara ceea ce nu a mers, pentru ca, hai, recunoaste, si tu vrei la fel de mult sa-ti recuperezi prietenul. Amandoi impartasiti aceleasi sentimente si, daca nu va impacati acum, fiecare va ramane cu regretul si cu dorul infipte in suflet.

Horoscop 12 martie 2016 – Capricorn

Atmosfera este cam apasatoare in jurul tau, dar problema nu pare sa fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimeresti intr-un mediu in care planeaza unele tensiuni, printre persoane triste, dezamagite sau marcate de diverse probleme personale si e normal sa te influenteze si pe tine, Nu incerca sa preiei pe umerii tai necazurile lor, pentru ca, oricat te-ai stradui tu sa le ridici moralul si sa le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul si o vor face in continuare pe nefericitii, pentru ca asa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni suparati pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupari, fara sa pui la inima lamentarile lor.

Horoscop 12 martie 2016 – Varsator

Arunca o privire peste umar pentru ca e posibil sa fi scapat ceva din vedere, o restanta care, mai devreme sau mai tarziu, iti va cere sa te ocupi de ea de urgenta. Este un moment bun sa iei o pauza si sa treci in revista vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moarta, sau chiar sa te achiti de o datorie care tot asteapta de ceva vreme, fara sa iti mai aduci aminte de ea. Poti regla diverse situatii din trecut care stau in asteptare, caci acum ai starea potrivita pentru a le sterge definitiv de pe lista sau macar sa arati celui caruia i-ai promis ceva, ca nu ai uitat de angajamentele tale.

Horoscop 12 martie 2016 – Pesti

Primesti o informatie care are un rol stimulativ asupra ta. Iti da alt chef de actiune, de implicare, iti amplifica sperantele ca nu mai e mult pana ce vei ajunge la un anumit tel, deci nerabdarea ta creste cu fiecare clipa care te apropie de acel moment de varf. Omul care iti apare azi in cale si fata de care simti o anumita atractie sau afinitate, poate deveni, de acum inainte, un prieten de nadejde care intotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o solutie salvatoare sau o vorba de incurajare la greu. Tine-l alaturi de tine cat mai mult, pentru ca iti vrea binele!

Horoscop 11 martie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top