Connect with us
Horoscop 13 februarie 2016

Știri

Horoscop 13 februarie 2016

Horoscop 13 februarie 2016. Iata ce iti rezerva astrele in aceasta zi!

Horoscop 13 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 13 februarie!

Horoscop 13 februarie 2016 – Berbec

Nu te tine cu dintii de niste principii, scrise sau nescrise, care iti reduc libertatea de a mai incerca si alte variante decat cele dictate de cei puternici. Chiar daca te afli intr-un mediu influentat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente in care trebuie sa te revolti impotriva acestor principii restrictive si sa te eliberezi! Imagineaza-ti ca tocmai ai pornit o revolutie personala cu scopul de a-ti recupera drepturile si de a incepe o viata mai buna. Nu mai poti tolera un regim limitativ si rigid, tu esti cu un pas inaintea tuturor si vezi ca se poate si altfel. Descatuseaza-te de sub dictatura!

Horoscop 13 februarie 2016 – Taur

Tu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. S-au adunat in jurul tau persoane nervoase, incarcate negativ, care nu au nici un fel de vorba buna fata de restul lumii, si incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica. Tine-i la distanta, nu le da satisfactie, pentru ca acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsa in gesturi, cuvinte, intentii, judecati. Cu cat ii privesti mai detasat si cu mai multa toleranta, cu atat demonstrezi ca cel mai matur, dintre toti, esti tu, pentru ca nu te cobori la nivelul lor oribil de a trata lumea.

Horoscop 13 februarie 2016 – GemeniPlanurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Posibil sa fi intervenit un impediment, dar care poate fi depasit cu brio daca va uniti cu totii fortele, cu mic si mare, in acelasi sens. Ascultati-va unii pe altii, folositi-va de ideile puse la comun, pentru ca aceste oprelisti sunt minore si pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente si aveti cu totii ceva de invatat din ele, dar tot impreuna le veti rezolva.

Horoscop 13 februarie 2016 – Rac

Nu te mai supune atator restrictii si limitari! Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe. Ai vazut deja ca daca nu-ti permiti diverse actiuni ci te supui unor limitari foarte dure (de timp, de alimentatie, de gandire, de miscare, de alegere), nu faci decat sa generezi mari frustrari in interiorul tau. A nu-si da voie sa faci ba una, ba alta, nu e decat o incercare de a-ti tine sub control viata, cand tu ai inaintea ta perspective imense care merita incercare. Renunta la nu e voie, la interdictii si usi blocate, si bucura-te de paleta larga de optiuni.

Horoscop 13 februarie 2016 – Leu

Afacerile ar trebui sa mearga foarte bine, pentru ca sunt mari sanse sa-ti mai refaci un pic bugetul. Intra sume mai consistente in posesia ta, vanzarile incep sa se mai miste, semnezi un contract promitator sau esti platit ceva mai bine, deci perspectivele financiare incep sa arate bine, totul e sa nu dezechilibrezi tu balanta. Ofertele care ti se fac suna bine, nu le lasa sa astepte, pentru ca norocul nu sta pe loc. Daca tu nu pui mana pe sansa imediat, apare altul care e mai iute in reactii si primeste ceea ce ar putea fi al tau.

Horoscop 13 februarie 2016 – Fecioara

Sfatul tau face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia ca nimic nu-i mai merge, ca bate pasul pe loc, dar tu esti un exemplu demn de urmat care arata ca orice impas de acest fel e doar o provocare menita sa scoata la iveala resursele fiecaruia. Cu rabdare, totul e posibil. Si tu ai trecut prin asta si s-a rezolvat totul cu bine, deci ofera-i sfaturile tale intelepte, pentru ca te bazezi pe experiente proprii asumate cu bine. Daca face ca tine, totul va fi mai usor, dar momentan e intr-o pasa proasta si are tendinta de a respinge ajutorul tau.

Horoscop 13 februarie 2016 – Balanta

Esti extrem de emotionat inaintea unui eveniment cu un impact emotional major asupra ta. Simti ca nu te mai poti controla, ca trairile tale devin din ce in ce mai intense si se schimba de la o ora la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum esti bine si zambesti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranta. E un trac din ce in ce mai puternic ce pune stapanire pe tine, la fel cum simte actorul inaintea premierei. Nu stii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi si tremuri ascuns cu fiecare clipa care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atata!

Horoscop 13 februarie 2016 – Scorpion

Nu poti multumi pe toata lumea, nici macar atunci cand urmezi cele mai corecte cai si nu te abati de la reguli. Cineva tot iti va gasi nod in papura, chiar si la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decat sa critice ceea ce fac ceilalti ca atare, daca tu consideri ca faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ti schimba modul de a fi sau de a actiona doar pentru ca altul iti spune ca se poate si altfel. Daca tu ai ales, fii ferm pe pozitie!

Horoscop 13 februarie 2016 – Sagetator

Aveti ocazia sa intrati intr-o afacere, dar va sfatuim sa nu va grabiti. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu luati decizii inspirate. Nu te grabi, analizeaza-ti bine optiunile si ai mare grija la tot ce inseamna investitii si cheltuieli! Aveti sanse de reusita daca va stapaniti impulsivitatea si dati dovada de rabdare.

Horoscop 13 februarie 2016 – Capricorn

Nu te astepta ca lucrurile sa mearga atat de usor, fara sa le impingi tu cumva de la spate, ca atare accepta faptul ca e nevoie sa pui serios umarul la treaba. Ai putea primi suficiente oferte sa fii ajutat, sustinut, completat, si chiar daca orgoliul iti spune sa nu primesti ajutor de la altii, ar fi bine sa-l accepti. Chiar daca nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci accepta sfaturi, idei, chiar si indrumare de la cei care vor sa ti se alature. Poate aveti un interes comun si merita sa va puneti laolalta energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalti sa ofere in aceasta situatie.

Horoscop 13 februarie 2016 – Varsator

Tine sub control energia debordanta pe care o ai azi in bagaj, pentru ca risti sa faci gafe imense. Esti neglijent, impulsiv, grabit, si din aceste atitudine haotice se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendinta de a conduce agresiv si de a-ti elibera nervii pe oricine, ceea ce, in final, se va dovedi a fi in dezavantajul tau, pentru ca nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat. Daca pornesti la un drum cu capsa pusa, te vei intoarce acasa tot un pachet nervi si cu treburile nerezolvate, ca atare calmeaza-te inainte de a te urca la volan sau nu mai pleca deloc!

Horoscop 13 februarie 2016 – Pesti

Nu tine cont de suspiciunile celor din jur ori de cate ori le spui ca vrei sa faci un anumit lucru. Conteaza doar ceea ce vrei tu cu adevarat, ca atare porneste in directia aleasa fara sa te lasi oprit din mers de nimeni. Intotdeauna se vor gasi critici si carcotasi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e in joc forta ta si poti trece peste orice animozitati cu brio. Nu stii ce resurse imense de energie si ambitie detii decat atunci cand depasesti cu succes astfel de afronturi. Dupa un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine ca esti sensibil, ci foarte puternic!

Horoscop 12 februarie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top