Connect with us
Horoscop 15 februarie 2016

Știri

Horoscop 15 februarie 2016

Horoscop 15 februarie 2016. Vezi ce te asteapta de la prima zi a saptamanii!

Horoscop 15 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

Horoscop 15 februarie 2016 – Berbec

Nu prea ai cu cine colabora astazi, pentru ca, privind in jurul tau, vezi numai peste colegi ocupati, obositi, stresati, care resping propunerile tale. Decat cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinta ta de actiune si de implicare ai parte mai mult de oameni lenesi care prefera sa te vada pe tine cum muncesti, dar sa nu crezi ca, atunci cand vei culege roadele muncii tale, nu se vor inghesui sa-si ceara partea. Fii foarte exigent cu asemenea oameni, nu-i accepta in preajma ta, pentru ca nu merita sa traga pe turta lor succesul tau. Nu-l merita!

Horoscop 15 februarie 2016 – Taur

Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv. Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

Horoscop 15 februarie 2016 – Gemeni

Visezi de multa vreme la o veste buna sosita de sus, la un telefon de la o persoana anume, sa intalnesti un om pe care il privesti ca pe marele salvator al acestei perioade si ai noroc: sunt mari sanse ca visul tau sa devina realitate si omul de la care aveai atatea sperante sa stea in fata ta, gata sa te asculte, sa te ajute, sa te indrume. Uneori ajunge doar sa-ti doresti, sa chemi cu gandul sa apara acel cineva in calea ta, deci ce astepti? Invita pe cel de la care astepti acel miracol, fie el om, fie el entitate astrala, pentru ca asteapta invitatia ta, atat!

Horoscop 15 februarie 2016 – Rac

Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere. E posibil sa mai apara detalii suplimentare si, daca ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care inca nici nu s-au petrecut. Amana marile decizii pe altadata, pentru ca azi ai o viziune incompleta asupra evenimentelor. Inca se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc si vei regreta ca te-ai grabit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Horoscop 15 februarie 2016 – Leu

Zi mersi ca ai atatea optiuni la dispozitie in situatia in care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atatea directii la fel de bune le indemana, ca atare nu te grabi inca sa spui ce ai ales. Poti merge o vreme, in paralel, pe mai multe cai si, dupa ce vei intelege mai bine situatia, o vei putea selecta pe singura care iti convine pe de-a-ntregul. Bucura-te de aceasta paleta atat de bogata de idei, de solutii, de variante, de cai de evolutie, de care nu ai parte oricand, deci incearca sa nu te opresti deocamdata la una singura. Ba mai mult: mai cere si altele, cu tupeu, ca sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere din multele posibilitati care apar la orizont. Parca ploua cu idei bune; scalda-te in ele!

Horoscop 15 februarie 2016 – Fecioara

Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai si tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar desi esti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradictiile te irita si pe tine si sari la atac. Vei fi multumit ca ti-ai aparat punctul de vedere in fata celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervosi, pentru ca ei abia asteapta sa te scoata din sarite si sa te domine cu agresivitatea lor.

Horoscop 15 februarie 2016 – Balanta

Ce bine incepi saptamana! Cu un tonus pozitiv, cu optimism si entuziasm, cu zambetul pe buze si cu o atitudine de viata deschisa, pregatit pentru tot ce apare nou la orizont. Rareori vezi asemenea atitudine deschisa in fata noului, si pentru ca tu ai o relatie speciala cu ziua de maine, esti gata pentru orice. Pentru ca primesti noul cu bratele deschise, vei sti sa-l si folosesti cu brio in favoarea ta. O veste buna, o schimbare sau o initiativa este oricand binevenita, si daca nu vin de la altii, le vei declansa tu!

Horoscop 15 februarie 2016 – Scorpion

 Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

Horoscop 15 februarie 2016 – Sagetator

Daca esti sustinut de cei dragi, ai mai mult curaj sa te implici intr-o actiune ce necesita un mare consum de energie. Singur, nestiind daca ceilalti tin cu tine, nu ai avea aceeasi indrazneala de a porni la drum, dar asa, privind in jurul tau ca ceilalti te incurajeaza sincer, parca prinzi tot mai multa forta sa duci mai departe ce ai inceput. Esti abia la primii pasi, dar increderea celor din familie si aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cat mai repede la etapele urmatoare.

Horoscop 15 februarie 2016 – Capricorn

Esti tras in prea multe directii si nu te poti concentra eficient, asa cum vor colegii tai de la tine. Incearca sa le dai impresia ca esti un om de incredere, ca iti asumi responsabil toate sarcinile care iti revin, chiar daca, in sinea ta, esti neatent si pus pe glume. In anumite medii trebuie sa imbraci haina omului serios care lasa o impresie ireprosabila, altfel vei fi imediat etichetat gresit. Ia lucrurile mai in serios!

Horoscop 15 februarie 2016 – Varsator

Colaborezi destul de greu cu ceilalti, pentru ca nu ai parte de tovarasi pe masura ta. Unii mai mult te incurca, altii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac ceilalti dar cel mai mult te deranjeaza incompetentii care se bat cu pumnul in piept ca le stiu pe toate. E groaznic sa fii liderul unor astfel de oameni care nu stiu sa urmeze sfaturile sau indrumarile tale, incat va trebui sa pui chiar tu efectiv mana sa faci totul in locul lor.

Horoscop 15 februarie 2016 – Pesti

Ai mare grija la promisiunile altora, pentru ca esti tentat sa te bazezi pe ei si, mai tarziu, sa descoperi ca au fost vorbe in vant! Mai degraba nu le iei in seama sau astepti sa se tina de cuvant si abia dupa aceea sa extragi concluzii, pentru ca cineva se poate baga in treburile tale si, in loc de ajutor, sa vezi ca a declansat un dezastru. Nu te increde in cel care se bate cu pumnul in piept cu cate pot face pentru tine, pentru ca nu e nimic adevarat in aceste angajamente. Spune si el asa, sa se dea mare, dar cand vei avea nevoie de el cu adevarat, va da bir cu fugitii.

Horoscop 15 februarie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top