Connect with us
Horoscop 16 februarie 2016

Știri

Horoscop 16 februarie 2016

Horoscop 16 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

Horoscop 16 februarie 2016 – Berbec

Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita carora nu mai stii cum sa le faci fata. Daca ai mai scoate de pe agenda ta de lucru unele lucruri de care nu e obligatoriu sa te ocupi chiar azi, ai descoperi ca faci rost dintr-o data de cateva ore numai bune pentru a fi folosite in directia care te apasa. Incepe sa mai lasi si pe altadata si sa mai spui si nu la unele cerinte, pentru ca nu le poti duce pe toate pe umeri. Om esti si tu, ai si tu limitele tale, dar mai ales ai viata ta personala care nu trebuie sacrificata doar pentru ca altul iti da ordine de genul: am nevoie acum!

Horoscop 16 februarie 2016 – Taur

Te simti rasfatat de gesturile de afectiune ale partenerului, te comporti ca o persoana multumita din toate punctele de vedere, dar nu e exclus – din cauza acestei stari de bine general – sa dai dovada de semne de egoism si de posesivitate. Vrei sa detii intr-un fel controlul asupra relatiei in care esti implicat si sa joci un rol important in viata persoanei iubite, dar limitarea libertatii sale ar putea sa ii para deranjanta la un moment dat si sa-ti reproseze ca te porti ca un stapan cu supusul sau.

Horoscop 16 februarie 2016 – Gemeni

Ii privesti cu invidie pe unii, ceea ce face ca relatiile cu lumea sa fie tensionate si ostile. Ai mereu o grimasa de om nemultumit, dar nu ai ce face decat sa accepti ca nu tot timpul esti tu cel privilegiat de soarta. E posibil sa apara probleme si in cuplu sau in relatia cu copiii, dar la originea acestui stres va fi situatia stramtorata prin care treci. Nu e neaparat vorba de o situatie materiala precara, ci e impresia ca ceva iti lipseste tie, pe cand altul are, desi ai merita si tu acel lucru.

Horoscop 16 februarie 2016 – Rac

Este o zi ciudata, in care norocul poate rezolva cu bine o problema pe care tu singur, prin fortele tale, nu prea stii sa o gestionezi. Ori intalnesti omul potrivit care sa-ti ofere o solutie salvatoare la momentul oportun, ori se repara toate peste noapte, incat nici tie nu-ti vine a crede ce bine se reaseaza toate pe fagasul lor. Cel mai bine e sa-ti tii sub control emotivitatea si sa-ti regasesti farama de optimism, care cam pierise in ultima vreme, pentru ca totul depinde de o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari.

Horoscop 16 februarie 2016 – Leu

Fii mai modest, mai moderat, mai cumpatat in tot ce faci, pentru ca ai o oarecare tendinta spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costa intr-un final, deci ce rost are sa investesti intr-un scop mai multa energie decat ar fi necesar? Cantareste cu atentie ce resurse merita sa pui in joc pentru ceea ce ti-ai propus, pentru ca la un consum mai mare de resurse nu vei obtine rezultate mai bune. Daca cineva te trage de maneca s-o lasi mai moale, sa nu te agiti atata, sa nu te stresezi mai mult decat e cazul, ar fi bine sa-l asculti. El poate fi greierasul de langa urechea ta care iti spuna ce e mai bine sa faci.

Horoscop 16 februarie 2016 – Fecioara

Te afli in compania unei persoane care te intimideaza, poate pentru ca are o personalitate puternica sau o functie suspusa si nu stii cum sa te comporti in fata sa. Preferi sa taci sau mai bine zis lasi faptele sa vorbeasca in locul tau, deoarece trebuie sa te prezinti inaintea sa cu o sarcina indeplinita perfect. Daca nu o vei indeplini cum trebuie, te vei simti vinovat si oarecum rusinat, tocmai de aceea faci un efort sa iti indeplinesti misiunea ireprosabil pentru imaginea ta.

Horoscop 16 februarie 2016 – Balanta

Timpul care se scurge nu e in favoarea ta si regreti acum, privind inapoi, ca nu ai intervenit mai devreme. S-ar fi cerut un gest mai prompt din partea ta, dar ai tot stat si ai cautat nod in papura, ceea ce a consumat mari resurse de timp din partea ta. Acum se pare ca e prea tarziu sa mai intervii, ocazia a cam trecut pe langa tine, dar e o lectie buna pentru tine sa nu mai stai atat de ganduri atunci cand ti se ofera o sansa rara. Ba mai mult, e posibil ca sansa sa fi trecut pe langa tine de doua ori si de fiecare data ai alungat-o, dar crezi ca vine si a treia oara?

Horoscop 16 februarie 2016 – Scorpion

Nu primesti intotdeauna de la viata chiar tot ce ti-ai dori, nu in forma visata sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie sa-ti pierzi credinta. Chiar si aceste mici esecuri au rolul lor, pentru ca ele te ajuta sa-ti educi rabdarea, sa-ti cultivi credinta, pentru ca, daca le-ai primi pe toate pe tava, ai avea o viata foarte banala. Asa lupti permanent cu piedicile, descoperi cat de puternic si ambitios poti fi, si tocmai pentru ca unele vise sunt mai greu de atins, cu atat mai mult te motiveaza lupta! Uneori primesti altceva in schimb, semn ca legea compensatiei functioneaza, ca atare accepta inlocuitorul, pana una – alta!

Horoscop 16 februarie 2016 – Sagetator

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joaca. Simti ca pe umerii tai apasa acum o greutate cu totul speciala. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra. E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

Horoscop 16 februarie 2016 – Capricorn

Nu te lua dupa judecatile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au facut tu candva si numai de acela se leaga. Tu intre timp ai evoluat, ai acumulat experienta, dar ei tot la vechea ta eroare se raporteaza, uitand ca omul cat traieste invata. Nu te lua dupa cei nedrepti care te acuza de cine stie ce erori demult comise, dar pe care tu intre timp le-ai reparat deja, ai invatat din ele, te-ai perfectionat si ai urcat treapta cu treapta spre mai bine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai este valabil. E ca si cum ei te privesc la nivelul din liceu, cand tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai rabdare cu ei sa afle cine esti!

Horoscop 16 februarie 2016 – Varsator

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi tu in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

Horoscop 16 februarie 2016 – Pesti

Iti spui singur ca ceea ce vrei sa cladesti este intangibil, imposibil, si daca nimic nu-ti schimba aceasta viziune asupra telului cel mare, e greu de crezut ca ceva te va face sa depasesti aceasta pasa. Ce-si face omul cu mana lui… stii cum se spune! Cam acelasi lucru faci si tu acum: daca torni la temelia unui anumit vis doar frici si indoieli, practic iti limitezi singur sansele ca acesta sa se materializeze. Nu esti in cea mai buna forma emotionala si psihica, iar aceasta atitudine negativista si pesimista genereaza blocaje care, la randul lor, nasc esecuri. Lupta cu propriile neputinte si temeri!

Horoscop 16 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top