Connect with us
Horoscop 18 martie 2016! Horoscop zilnic. Horoscop toate zodiile. Uite ce ti-au pregatit astrele!

Știri

Horoscop 18 martie 2016

Horoscop 18 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 18 martie 2016 – Berbec

Chiar daca ai de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu incerca sa te erijezi intr-un fel de judecator sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur. Unii oameni nu pot fi schimbati, nici tu nu te poti schimba, deci accepta-i pe ceilalti asa cum sunt, singurul lucru pe care poti sa-l faci cand intri in contact cu caractere urate, e sa le ocolesti, sa nu le permiti sa te afecteze cumva, dar evita sa-i critici sau sa-i judeci. Nu ai de unde sa stii ce anume ii face pe ei sa se comporte asa, ca atare tolereaza-i, dar nu pica in plasa lor: de a te face si pe tine sa te porti la fel ca ei!

Horoscop 18 martie 2016 – Taur

Daca primesti sustinerea potrivita de la cei din jur, esti capabil de succese de rasunet, deci cel mai greu e sa-ti alegi tovarasii potriviti. Esti in fata unei provocari interesante cu mari sorti de izbanda, dar cu atat mai bune vor fi rezultatele cu cat reusesti sa atragi si pe altii alaturi de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane si veti vasli impreuna in acelasi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru ca altfel evoluezi cand stii ca ai pe cineva alaturi care tine cu tine, te incurajeaza si crede in ceea ce doresti sa faci!

Citeste si:TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

Citeste si:HOROSCOP ROMANESC. Ce spune zodiacul popular despre luna in care te-ai nascut

Horoscop 18 martie 2016 – Gemeni

Daca ti-ai putea permite azi o zi complet libera, ca de vacanta, profita de ocazie, pentru ca ar avea efecte fantastice asupra psihicului tau. Ai nevoie de aer proaspat si de liniste, cele doua ingrediente magice care te vor remonta ca prin farmec. Intr-o astfel de stare iti regasesti calmul, buna dispozitie, luciditatea, pentru ca nu apare nimic care sa-ti distraga atentia si sa te irite. Chiar si cele cateva minute pe care le faci pe drum de la serviciu pana acasa, foloseste-le pentru linistea ta. Lasa masina acasa si mergi pe jos, in tacere, doar tu cu gandurile tale, trage aer in piept si limpezeste-ti mintea dupa toata galagia de peste zi. Te intorci acasa proaspat!

Horoscop 18 martie 2016 – Rac

Spui da unei propuneri fara sa te gandesti foarte mult la ce poti face tu in aceasta colaborare, dar te implici trup si suflet cu un optimism debordant, convins ca, orice ar fi, te vei descurca de minune. Daca ai incepe sa stai si sa analizezi daca esti potrivit acestui rol, daca ai timpul sau resursele necesare, probabil ai bate rapid in retragere, dar pentru ca ai acceptat atat de repede, fara astfel de analize in detaliu, trebuie sa mergi mai departe cu curaj! Uneori e mai bine sa te lasi dus de instinct, de hazard, de sclipirea de moment, decat sa sapi dupa prea multe detalii. Ai spus da, mergi mai departe cu optimism!

Horoscop 18 martie 2016 – Leu

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii – doar stii ca ai si tu destui! – vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

CLICK AICI PENTRU A CITI CONTINUAREA HOROSCOPULUI PE PAGINA URMATOARE

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top