Connect with us
Horoscop 19 august 2016. Previziuni detaliate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 19 august 2016. Fecioarele sunt debusolate

Horoscop 19 august 2016. Previziuni pentru 19.08.2016!

Nativii in Balanta trebuie sa fie foarte atentie la discutii, pentru ca atunci cand nu te astepti, ceea ce ai povestit poate fi folosit impotriva ta. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Daca ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru ca nimeresti intr-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de invatat. Stai cu urechile palnie la ceea ce au ceilalti de transmis, pentru ca ideile lor, solutiile lor, poate chiar interventiile lor concrete, iti sunt de mare folos. Ba mai mult: tine minte lectiile pe care ti le ofera unii cu generozitate, pentru ca le vei putea transmite si tu altora mai tarziu, devenind astfel bagajul tau de cunostinte de mare pret.

Taur

Teama altora are efecte neplacute si asupra ta pentru ca te influenteaza in sens negativ. Cand auzi de la ei doar povesti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poti ramane de piatra si incepi sa suferi alaturi de ei, scotand la lumina si propriile tale motive de suparare. Lucrurile ar merge mult mai bine daca ai lupta cu propriile temeri, pentru ca cei din jur chiar mizeaza pe sensibilitatea ta si incearca sa te domine emotional printr-o adevarata campanie de intimidare. Nu trebuie sa le dai satisfactie, tu esti mai puternic!

Gemeni

Un succes de demult devine punctul de plecare spre un tel nou, pentru ca, daca a mers bine atunci, de ce nu s-ar repeta inca o data reusita? Merita sa-ti aduci aminte o reteta de succes care a functionat si sa o refolosesti sau macar sa o impartasesti si altora, pentru ca ar putea fi de folos si in alte imprejurari. Transmite cu bucurie si generozitate tot ceea ce stii, pentru ca exista alaturi de tine oameni care au nevoie de acest impuls. Daca te vor asculta, vor avea numai de castigat, pentru ca sfatul tau a avut efecte excelente la tine. de ce nu si la ei?

Citeste si: 4 zodii pe care n-ai cum sa nu le iubesti

Rac

Esti stimulat de o ambitie noua care te va ajuta sa-ti atingi mai usor scopul, chiar daca unii spun ca e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul si increderea maxima in reusita acestui plan te vor impinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru ca esti pe calea cea buna. Primesti tot felul de semne bune ca o garantie ca visul cel mare va deveni curand realitate, dar esti constient ca nimic nu ti se ofera pe tava peste noapte. E nevoie de efort sustinut si de o energie maxima investita in acest scop, pe care il vei atinge, fii sigur de asta!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top