Connect with us
Horoscop 19 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Știri

Horoscop 19 martie 2016

Horoscop 19 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 19 martie 2016 – Berbec

Trezeste-te din iluzia in care esti blocat si priveste realitatea in fata, pentru ca ar fi pacat sa alergi dupa o himera si sa consumi inutil energie, timp, bani, vise. Primesti suficiente semnale de alarma ca directia nu e tocmai cea mai buna, dar continui sa investesti in ea sperante imense. Ti se ofera o solutie de compromis, care nu-ti convine, pentru ca nu seamana deloc cu visele frumoase pe care ti le-ai facut, dar vei vedea ca va avea efecte mult mai bune decat calea pe care insisti sa ramai. Recunoaste ca esti indus in eroare, ca mergi pe o pista falsa, si deschide repede ochii! Ca-ti place sau nu, trebuie sa iei o decizie realista!

Horoscop 19 martie 2016 – Taur

Nu te poti debarasa de o amintire neplacuta pe care o tot duci cu tine de atata vreme. Poate totul ar fi fost de domeniul trecutului daca nu ti-ar aduce aminte altii de cele intamplate atunci. E ca si cum tu nu ai aduce in discutie acele vremuri, dar mereu se trezeste cate unul care te intreaba ce s-a intamplat atunci. Luand-o de la capat cu povestirile, nu faci altceva decat sa scoti la lumina emotii negative si evenimente care ar fi trebuit sa fie demult uitate

Horoscop 19 martie 2016 – Gemeni

Meriti tot ce e mai bun, deci ajunge doar sa privesti spre cer si sa ceri ceea ce vrei sa primesti. Vei fi rasplatit din belsug, pentru ca tot ce faci, tot ce reprezinti e felul in care Dumnezeu te-a lasat pe pamant si daca El te iubeste asa, tu de ce te-ai privi cu alti ochi? Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o strafulgerare de gand extraordinar care iti transmite ca esti o persoana speciala si ca cineva acolo sus te iubeste! Profita de aceasta senzatie superba ca esti ocrotit, ca esti iubit si apreciat, ca esti in siguranta, si indrazneste sa ceri si mai mult. Meriti, pentru ca si tu ai facut atatea lucruri minunate!

Horoscop 19 martie 2016 – Rac

Primesti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia astepti sa devina realitate, presimtind ca are ceva bun de oferit, dar pe de alta parte te si temi de consecintele sale, pentru ca exista o cota mare de necunoscut la mijloc. Nu stii toate detaliile, si cum esti genul de om care apreciaza lucrurile clare si bine asezate, o astfel de situatie cu o doza imensa de nou te cam lasa fara directie. Mai asteapta cateva zile sa te lamuresti incotro merg lucrurile si atunci linistea va reveni in sufletul tau, calcand pe teren mai sigur.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top