Connect with us
Horoscop 2 aprilie 2016

Știri

Horoscop 2 aprilie 2016

Horoscop 2 aprilie 2016! Iata ce iti rezerva astrele!

Horoscop 2 aprilie 2016 – Berbec

Ai mare noroc ca cineva drag si mai matur este alaturi de tine si iti da sfaturi venite din inima. Te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite, pentru ca sunt cuvinte nascute si dintr-o minte limpede si experimentata, si dintr-un suflet mare! Iti vrea binele si pentru ca tine cu adevarat la tine, nu iti va spune decat ceea ce este in avantajul tau, sursa de intelepciune si de iubire deopotriva. Azi descoperi cine e langa tine trup si suflet, pentru ca exista cineva implicat, dornic sa te ajute si gata sa te indrume, daca ii ceri sfatul.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Taur

Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul tau intim, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Gemeni

Toate ar trebui sa-ti mearga bine azi si sa te relaxezi asa cum iti place. Totul e sa nu te lasi furat de influentele negative din anturaj, care te cheama sa te alaturi unora la barfe, judecati aspre, critici nedrepte. Daca nu spui nu la invitatiile de acest gen, fii sigur ca toata starea de bine cu care pornesti ziua se va transforma in motiv de suparare si dezamagire. Evita, asadar, mediile in care planeaza energii negative, ostilitate, rautati, ca s-ar putea sa intri si tu fara voie in colimatorul unora.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Rac

Un mic dracusor te imboldeste sa spui lucruri care nu te caracterizeaza si pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Rezista acestei ispite negative, pentru ca nu e genul tau sa fii rautacios sau sa arunci vorbe grele in spatele altora, fara sa le merite. Poti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra ta si, in loc sa ierti si sa tolerezi, asa cum faci de obicei, esti gata sa intorci armele. Poate vei avea castig de cauza, in cele din urma, pentru ca te prinde intr-un moment agresiv in care iti canalizezi toata energia spre un singur scop: razbunarea.

Horoscop 2 aprilie 2016 – Leu

Directia pe care o ai la dispozitie duce la rezultate concrete, dar dezavantajul e ca dureaza mult pana ajungi acolo. Cand vezi ca se prelungeste prea mult perioada de asteptare, iti cam pierzi interesul pentru ceea ce faceai initial si deja incepi sa cauti alternative. Nu trebuie sa renunti la ceva doar pentru ca e cale lunga pana la rezultatele visate, pentru ca, cel putin in cazul tau, cele mai bune planuri sunt cele care se cladesc lent si in care ai suficient timp la dispozitie pentru a le aseza pe toate la locul potrivit.

>Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top