Connect with us
Horoscop 2020. Zodiile care se despart până pe 14 februarie! E scris în stele

Știri

Horoscop 2020. Zodiile care se despart până pe 14 februarie! E scris în stele

Horoscop 2020. Din păcate, astrele nu ne dau mereu numai vești bune. Iată zodiile care vor se vor despărți până de Valentine’s Day!

Berbec
Berbecii obișnuiesc să grăbească lucrurile într-o relatie și riscă să rămână singuri de Valentine’s Day. Sunt extrem de pretențioși în ceea ce privește partenerul lor și au foarte mari așteptări când vine vorba despre planificarea acestei zile. Sunt persoane puternice și dau dovadă de un caracter de piatră. Vor în permanență să domine și din acest motiv vor avea numeroase conflicte.

Gemeni
Gemenii se îndrăgostesc destul de repede, dar se plictisesc la fel de repede de oamenii din jurul lor. Dacă la începutul relației aveau fluturași în stomac, aceștia se transformă în certuri tot mai dese și tensiuni greu de imaginat. De Valentine’s Day, gemenii își vor dori să iasă în oraș cu partenerul, însă aceștia vor doar să lenevească și nu au chef. De aici până la un mare scandal este doar un pas.

Capricorn
Nativii din capricorn s-au săturat de reproșurile partenerului de cuplu și vor avea numeroase discuții în contradictoriu în luna februarie. Chiar dacă nu le mergea bine de mai multă vreme, au rămas împreună în speranța că lucrurile se vor rezolva. La începutul lunii, chiar înainte de Valentine’s Day, vor decise să se despartă definitiv.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top