Connect with us
Horoscop 21 februarie 2016

Știri

Horoscop 21 februarie 2016

Horoscop 21 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

Horoscop 21 februarie 2016 – Berbec

Tot calmul ce parea sa se fi asezat peste un plan ajuns la un nivel satisfacator dispare peste noapte din cauza unei vesti proaste care agita spiritele. Esti constient ca de tine depinde modul in care restabilesti normalitatea peste aceasta problema, dar, pe moment, cat timp apele sunt atat de tulburi, esti nervos si pierzi controlul acestei probleme. Incearca sa lasi un pic lucrurile sa se clarifice inainte de a te apuca sa construiesti totul la loc, pentru ca acum, prins in mijlocul furtunii, risti sa strici si mai mult doar pentru ca ti-ai pierdut cumpatul.

Horoscop 21 februarie 2016 – Taur

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Horoscop 21 februarie 2016 – Gemeni

Ca o fiinta solara, te incarci de la soare si stralucesti, pur si simplu. Ceea ce realizezi e motiv de afirmare, de lauda, de mandrie, dar e si punct de plecare intr-o aventura noua si mai grozava. La tine, succesele merg din unul intr-altul, adica o reusita deja atinsa nu te face sa te culci pe laurii victoriei si sa jubilezi, ci deja treci la nivelul urmator. E ca si cum termini liceul, treci la facultate, urci la master si nu te opresti pana… cine stie unde! Continua-ti ascensiunea cu curaj si incredere, constient fiind de valoarea ta. Lauda-te chiar, pentru ca trebuie sa afle si altii cat de bun esti.

Horoscop 21 februarie 2016 – Rac

Deschide-ti inima pentru ca vin azi spre tine senzatii, trairi, emotii care-ti vor mangaia simturile. Pe toate caile senzoriale si extrasenzoriale iti parvin azi informatii sau raspunsuri folositoare, de parca ai fi in conexiune directa cu divinitatea sau cu universul. Ca e un cantec auzit la radio, o pala de vant, un parfum prins din zbor, o lumina oglindita intr-un geam, toate aceste semnale ale cerurilor vin exact catre tine, nu sunt simple coincidente! Toate iti confirma ca esti ocrotit, ca esti pe drumul cel bun, ca primesti toate resursele potrivite. Mai trebuie doar ca si tu sa participi activ la acest superb spectacol.

Horoscop 21 februarie 2016 – Leu

Profita de week-end pentru a-ti incarca si tu bateriile. Nu-ti propune nimic dificil pentru azi, ia o pauza din tot ce faceai si nu te mai gandi la nimic. Permite-ti somn de voie, multa odihna, activitati sedentare prin jurul casei, pentru ca stai cam prost la capitolul energie. Iti lipseste cheful, vlaga, entuziasmul, si, chiar daca te-ai apleca asupra vreunui plan potrivit finalului de saptamana, vei vedea ca nimic nu-ti iese bine. Nici pe ceilalti nu te poti baza, pentru ca dai peste persoane la fel de lipsite de energie, ca si tine!

Horoscop 21 februarie 2016 – Fecioara

Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie. Nu intra in banii pusi deoparte cu alt scop si incearca sa tii banii la saltea, pentru ca risti sa pierzi enorm, trecand de la plus la minus intr-o clipa.

Horoscop 21 februarie 2016 – Balanta

Daca ai alaturi de tine oameni veseli si optimisti, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. E o zi perfecta pentru a te dedica unor activitati amuzante, de divertisment, fara a-ti aminti de nimic din problemele tale actuale. Razi, zambeste, danseaza, distreaza-te, mergi la film sau la o bere, pentru ca aceasta e atmosfera care se potriveste perfect configuratiei astrale de azi! Chiar daca nu ai un numar prea mare de prieteni pe care sa-i atragi alaturi, te poti distra de minune chiar si de unul singur, facand ceva ce iti face doar tie placere.

Horoscop 21 februarie 2016 – Scorpion

Te tot intorci cu gandul inapoi, in vremuri de demult, cand erai fericit, cand inima ta era plina de liniste, iubire, emotii pozitive. Poate e bine sa te mai intorci uneori acolo sa-ti aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia in trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci dupa tine aici, in prezent. Priveste la cel care erai candva si descopera ca ai trecut prin mii de momente fericite si frumoase, si le poti repeta oricand daca iti redeschizi sufletul. Retraieste acele emotii ca si cum s-ar fi petrecut chiar ieri si simte-te bine. Trecutul are atat de multe momente frumoase de oferit, deci scoate de la naftalina acele senzatii.

Horoscop 21 februarie 2016 – Sagetator

Degaji o energie pozitiva debordanta pe care multa lume o apreciaza, deci sa nu te miri ca, dintr-o data, esti mult mai cautat si mai solicitat de prieteni. Unii chiar iti pot face declaratii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te astepti, dar responsabil pentru aceasta popularitate neasteptata este entuziasmul tau molipsitor pe care il pui in valoare pe oriunde ai trece. Tu spui ca se poate orice si-i convingi si pe altii sa ti se alature, iar motorul principal al fiecarei actiuni esti tu.

Horoscop 21 februarie 2016 – Capricorn

O zi libera e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise. Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare. Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata informeaza-te!

Horoscop 21 februarie 2016 – Varsator

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

Horoscop 21 februarie 2016 – Pesti

Esti obosit, de aceea ar trebui s-o lasi mai moale cu eforturile supraomenesti sau cu excesul de zel. Daca nu tii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevarat, risti sa strici tot. Cineva te trage de maneca sa nu te mai agiti atat, sa nu faci lucruri peste puterile tale. Daca nu tii cont de incercarile sale de a te tempera, te vei convinge singur ca nu are rost sa exagerezi cand vor aparea primele greseli. Nici un abuz nu e bun, ca atare micsoreaza ritmul in care muncesti, pentru ca nu faci altceva decat sa te extenuezi si sa ramai fara energie in cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strica!

Horoscop 21 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top