Connect with us
Horoscop 22 februarie 2016

Știri

Horoscop 22 februarie 2016

Horoscop 22 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

Horoscop 22 februarie 2016 – Berbec

E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni incep sa se intrevada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.

Horoscop 22 februarie 2016 – Taur

Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta. Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.

Horoscop 22 februarie 2016 – Gemeni

Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

Horoscop 22 februarie 2016 – Rac

Tu te simti bine, fara sa tii cont de nimic din ce se petrece in jurul tau. Si bine faci, pentru ca azi atragi alaturi de tine numai oameni obositi, nervosi, pesimisti care vor incerca sa-si elibereze necazurile pe umerii tai. Mai bine eviti astfel de medii, pentru ca tu ai o atitudine vesela, de parca nicio grija nu te-ar apasa. La asemenea bucurie de a trai, ar fi pacat sa-ti strici buna dispozitie in medii in care planeaza supararile, lipsurile, stresul, boala. Pleaca din preajma celor tristi cat mai repede sau molipseste-i tu pe ei!

Horoscop 22 februarie 2016 – Leu

Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul ca sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo! Ambitia ta creste din ce in ce mai mult cu fiecare succes pe care il culegi pe parcurs si, pentru ca vezi ca se poate, indraznesti si mai mult!

Horoscop 22 februarie 2016 – Fecioara

Esti multumit de spatiul in care evoluezi, fie ca e vorba de propria ta locuinta, fie ca e vorba de locul de munca, de spatiul unde te duci in fiecare dimineata. Se resimte o atmosfera pozitiva in jurul tau, ceea ce te ajuta sa lucrezi cu pasiune, cu placere, cu spor, si daca mai atragi alaturi de tine si alte persoane cu acelasi chef de munca si cu aceleasi interese, succesul este din ce in ce mai aproape. Dar atentie: multe din reusitele acestei zile depind de spatiul in care te afli, ca atare arunca o privire in jurul tau sa vezi daca toate sunt in regula. Lumina e potrivita? Aerul e proaspat? Sunetele care se aud sunt la volumul sau tonalitatea adecvata? Biroul e confortabil? Da, toate aceste detalii vor avea un rol in reusita planurilor incepute, deci nu le neglija!

Horoscop 22 februarie 2016 – Balanta

Nu pune la suflet conflictele banale care se mai incing azi, pentru ca nu merita atentie. Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. Daca ai lua-o in serios, ai incepe sa vezi peste tot doar probleme, dusmani si obstacole, or asa razi si treci mai departe ca si cum nici n-ar fi.

Horoscop 22 februarie 2016 – Scorpion

La vorbe bune ti se raspunde cu rautati, la laude si complimente – cu critici si judecati severe, deci nu mai intelegi nimic. De ce se poarta unii cu tine asa, e un mare mister, pentru ca nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalti parca vor cu orice pret sa te raneasca. Cel mai dureros e sa vezi ca exact cei la care tii cel mai mult ti se opun cu vehementa, dar tocmai pentru ca va leaga prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomatie si de intelepciune si tot tu ii vei ierta. Dar pe inima ta cine o linisteste?

Horoscop 22 februarie 2016 – Sagetator

Ai la cine apela azi pentru o informatie extrem de eficienta. Ca e vorba de un specialist care iti ofera, contra unui onorariu, o rezolvare legala la problemele care te preocupa, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multa experienta, simti ca totul se aranjeaza de acum pe un fagas mai sigur si totul doar datorita inspiratiei tale de a bate la usa acelei persoane. Trebuie sa recunosti ca nu ai de unde sa le stii tu chiar pe toate, tocmai de aceea exista atatea profesiuni si meserii, ca sa apelezi la practicantii lor avizati, la nevoie.

Horoscop 22 februarie 2016 – Capricorn

Nu te poti detasa de problemele majore de serviciu, ci simti nevoia sa discuti cu cat mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate inca. Discutiile au un efect eliberator, pentru ca, spunand altuia ce ai realizat pana acum si incotro vrei sa mergi, descoperi ori o alta viziune asupra evenimentelor, ori o solutie salvatoare, ori o eventuala eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o. Partenerul de viata sau un parinte iti atrage atentia asupra punctului cheie, astfel incat vei putea repara totul cu brio, deci cere pareri si sfaturi.

Horoscop 22 februarie 2016 – Varsator

Stresul s-a acumulat si ai tendinta de a raspunde agresiv la orice afront, dar aceasta atitudine nu face bine nimanui. Nici tu nu te simti prea bine ca esti nevoit sa vorbesti pe acest ton si nici interlocutorii tai nu-ti vor agrea prea mult compania daca esti mereu pus pe harta. Incearca sa tii cont de starea celor din jur care nu e tocmai buna si chiar si cea mai banala replica ii poate deranja. Daca amicii tai trec prin momente dificile, nu mai veni si tu cu nervi si critici odata in plus, pentru ca si asa le merge prost!

Horoscop 22 februarie 2016 – Pesti

Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, deoarece ti-ai agatat sperantele de un anumit eveniment care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.

Horoscop 22 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top