Connect with us
Horoscop 23 martie 2016

Știri

Horoscop 23 martie 2016

Horoscop 23 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 23 martie 2016 – Berbec

Planurile tale merg de minune, dar nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa astepti sa ajungi la roadele visate. In continuare e nevoie de decizii ferme, de atentie sporita la caile pe care mergi, la resursele de care te folosesti, deoarece succesul tau depinde inca de foarte multi pasi pe care urmeaza sa-i faci de acum inainte. Daca ai pornit pe un drum, nu inseamna ca de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continua investitie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doresti. Important e ca tu sa simti, in adancul inimii, ca e bine ce faci si sa te folosesti de resursele tale cu intelepciune.

Horoscop 23 martie 2016 – Taur

Tot ti-ai pus intrebari dificile despre viata dar nu prea ai gasit raspunsuri. E semn ca nu le-ai cautat unde trebuie, de aceea trebuie sa lasi in urma dilemele neclare ale trecutului si sa fii deschis spre ceva nou. E posibil sa incepi o noua scoala a vietii, pentru ca iti dai seama ca etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunta sa-ti pui intrebari existentiale. Curiozitatea e un prim pas spre intelepciune, deci recunoaste ca nu le stii pe toate si invata mai departe. Gaseste cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care sa te lumineze!

Horoscop 23 martie 2016 – Gemeni

Priveste lucrurile realist si detasat, si lasa doar logica sa-si dea cu parerea in situatia de fata. Chiar daca inima te tine legat de o anumita stare de lucruri care iti inspira un oarecare confort emotional, mintea iti transmite cu totul altceva si te indeamna la schimbare, sa iesi din starea de comoditate pasiva care s-a instalat si sa treci la nivelul urmator. Cu siguranta exista altceva si mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ti se cere curajul schimbarii. Nu poti avea ceva mai bun daca te complaci in monotonie, deci ia taurul de coarne, fraiele in maini si uneltele de lucru si treci serios la fapte!

Horoscop 23 martie 2016 – Rac

Muncesti mult, dar nu prea se vad roadele eforturilor depuse din cauza carcotasilor care-ti pun la indoiala serviciile. Nu abandona la primele critici, inarmeaza-te cu rabdare si putere de convingere, pentru ca se vor ivi multi oameni care iti gasesc nod in papura. Se resimte un spirit de competitie cam agresiv in jur, dar nu trebuie sa te opreasca din elan, ci sa te stimuleze sa-ti arati valoarea si superioritatea, de care nu te poti indoi. Ai muncit mult ca sa ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

Horoscop 23 martie 2016 – Leu

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ti se adreseaza cei pe care ii iubesti. Au si ei problemele si nervii lor, si tot tu trebuie sa fii cel care tolereaza atitudinea lor un pic cam agresiva. Daca vezi ca nu sunt in apele lor, lasa-i in pace, nu mai turna si tu gaz pe foc cu tot felul de reprosuri sau critici, asteapta sa le treaca, pentru ca vor aprecia mai mult intelegerea de care dai dovada tacand si suportandu-le nazurile, decat daca ai incepe sa le atragi atentia in fiecare clipa ca sunt nervosi, artagosi, nepoliticosi. Tu cum ai face daca ai fi in locul lor?

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top