Connect with us
Horoscop 24 martie 2016

Știri

Horoscop 24 martie 2016

Horoscop 24 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 24 martie 2016 – Berbec

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care il astepti si nu vrei pentru nimic in lume sa te mai gandesti si la alte variante. Aceasta atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile, ca atare renunta la anumite asteptari, la o programare foarte stricta pe care ti-ai facut-o candva, si accepta schimbarile din mers. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

Horoscop 24 martie 2016 – Taur

Esti neglijent cu chestiunile financiare si ai tendinta de a le trata cu indiferenta, ca si cum nu te-ar preocupa, dar aceasta atitudine poate fi paguboasa. Daca nu te trezesti la timp, ori nu calculezi corect unele sume, ori accepti sa cumperi un obiect fara sa te uiti la pret sau la calitate, ori bati palma pentru o afacere fara sa te informezi atent cu privire la adevarata valoare a acelei tranzactii, ca atare poti face gafe majore cu banii tai, si totul doar pentru ca ai impresia, la prima vedere, ca totul e banal, lipsit de riscuri, subestimand gravitatea anumitor situatii. O infima eroare de calcul poate avea efecte grave mai tarziu, deci nu te juca asa cu banii!

Horoscop 24 martie 2016 – Gemeni

Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Horoscop 24 martie 2016 – Rac

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Horoscop 24 martie 2016 – Leu

Rutina de zi cu zi iti consuma toata energia incat nu mai apuci sa te ocupi de nimic altceva decat de chestiuni administrative prin dosare si de restantele care isi asteapta randul. Daca ti-ai planificat ceva mai interesant pentru astazi, va trebui sa amani pe altadata, pentru ca acum trebuie sa aduci la zi maruntisurile pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Dupa ce scapi de ele, te poti gandi si la alte lucruri, dar, pentru o fire activa ca tine, e frustrant sa bata pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Cineva trebuie sa le onoreze si pe acestea.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top