Connect with us
Horoscop 25 februarie 2016

Știri

Horoscop 25 februarie 2016

Horoscop 25 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 25 februarie!

Horoscop 25 februarie 2016 – Berbec

Stai pe loc, nu mai face nimic in directia acelui plan pe care il pretuiesti cel mai mult. Eventualele tale stradanii nu ar face decat sa complice si mai mult lucrurile, ca atare permite-ti un ragaz pasiv, in care sa lasi acel plan sa evolueze de la sine, singur, fara alte stimulente de pe margine. Bucura-te ca l-ai pornit, ca i-ai imprimat un ritm de evolutie si acum stai si asteapta, privind ca la teatru cum se ridica totul pe fagasul cel bun. Uneori nu e nevoie sa faci altceva decat sa apesi butonul de start si sa privesti desfasurarea filmului cu incredere si optimism ca finalul va fi unul fericit.

Horoscop 25 februarie 2016 – Taur

Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

Horoscop 25 februarie 2016 – Gemeni

Tu, singur, poti duce la indeplinire un proiect care a ajuns intr-un punct sensibil. Nu astepta de la altii solutii, cand totul sta doar in puterea ta de a-ti aduna fortele, de a te concentra asupra telului propus, de a-ti impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu altii iti pot spune tie ce e de facut, ci totul sta numai in puterea ta. Ai calitati de lider, stii ce vrei, poti sa atingi ce doresti, deci trebuie doar sa depasesti slabiciunea care te-a cuprins pe moment si sa astepti momentul potrivit pentru a actiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de ingrijorare si stres, dar din insomniile tale se nasc si solutiile curajoase!

Horoscop 25 februarie 2016 – Rac

Nu te astepta ca cele mai bune vesti sa vina la tine ambalate intr-o hartie sclipitoare si cu fundita, pentru ca uneori vin in cea mai bruta si neatractiva forma. Nu subestima lucrurile, totusi! Daca ceva nu arata asa cum ai sperat si, la prima vedere, pare mai degraba o veste proasta, mai asteapta o vreme sa se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea sa descoperi ca acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai buna, spre o etapa mult mai fericita, ca atare nu reactiona agresiv sau negativ la un hop. Ai putintica rabdare sa se limpezeasca informatia in mintea ta si ai sa vezi ce buna e calea aceea!

Horoscop 25 februarie 2016 – Leu

Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga. E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face. Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti vor asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine.

Horoscop 25 februarie 2016 – Fecioara

Ce-a fost a fost, nu mai conteaza! Lasa in urma tot ce nu-ti mai serveste si zboara liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot carat prinse de picior, ci profita de ocazia aceasta de a evada din zona care ti-a blocat evolutia. Gata, se presupune ca ai gasit iesirea din impas si acum ai libertate deplina de miscare, de gandire, de decizie. Nu mai privi inapoi, deoarece, trecand mereu in revista ce n-a mers, ce ai patimit, nu faci altceva decat sa-ti tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi si senine, numai de tine depinde sa-ti deschizi larg aripile din nou si sa zbori cat mai departe!

 

Horoscop 25 februarie 2016 – Balanta

Nu are rost sa alimentezi disputele care risca sa se mai incinga in jurul tau, chiar daca ai avea si tu multe de zis. Cea mai buna solutie este toleranta, ca atare prefa-te ca nu vezi si nu auzi nimic care sa te enerveze. Nu merita sa-ti strici buna dispozitie cu cine stie ce conflict nesemnificativ. Lasa marile confruntari de idei si de forte pentru o alta zi, cand ambitia si dorinta de a castiga isi vor gasi locul. Dar nu aici si nu acum!

Horoscop 25 februarie 2016 – Scorpion

Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

 

Horoscop 25 februarie 2016 – Sagetator

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii pasi aduc deja si primele piedici. Nu trebuie sa te lasi influentat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice inceput de drum, deci trebuie sa-ti mentii interesul viu, pentru ca de hopuri nu scapa nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambitie impotriva celor ce ti se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru ca succesul acestui proiect depinde enorm de vointa ta, de energia pozitiva pe care o investesti si de curajul de a trece peste toate oprelistile, deloc putine, care se vor ivi pe parcurs.

Horoscop 25 februarie 2016 – Capricorn

E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, cati muncesc umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni colective incep sa se vada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.

Horoscop 25 februarie 2016 – Varsator

Persoana care iti apare astazi in cale ar putea avea un rol major in viata ta de acum inainte. Te poate completa intr-un mod in care nici nu stiai ca ai avea nevoie, deci priveste-l ca pe jumatatea care completeaza intregul. Ca poate fi un potential partener de viata sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tau pereche cu care vei trece printr-o multime de lectii, asculta cu atentie ce are de transmis, pentru ca adeseori iti vei extrage energia pozitiva din indrumarile sale. El poate deveni motorul tau principal de propulsie!

Horoscop 25 februarie 2016 – Pesti

Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, de parca ti-ai agatat toate sperantele pe o anumita informatie care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place, la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.

Horoscop 25 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top