Connect with us
Horoscop 25 martie 2016. Iata ce iti rezerva astrele pentru ziua de vineri!

Știri

Horoscop 25 martie 2016

Horoscop 25 martie 2016. Iata ce iti rezerva astrele pentru ziua de vineri!

Horoscop 25 martie 2016. Iata ce iti rezerva astrele pentru ziua de vineri!

Horoscop 25 martie 2016 – Berbec

Aveti multe probleme de rezolvat, dar dispuneti de energia necesara pentru a le rezolva pe toate. Singurele dificultati de care va puteti lovi sunt de natura financiara. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale.

Horoscop 25 martie 2016 – Taur

Se pare ca nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neprevazute. Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru casa si pentru partenerul de viata. Este o zi buna pentru a rezolva o parte dintre problemele financiare ale familiei. Va sfatuim sa va ascultati intuitia.

Horoscop 25 martie 2016 – Gemeni

Aveti multe idei, pe care tineti neaparat sa le impartasiti prietenilor apropiati. Va puteti indeplini o dorinta mai veche, cu ajutorul financiar si moral al unei mai rude mai in varsta. Achizitiile si investitiile sunt favorizate astazi. Va sfatuim sa nu va petreceti tot timpul liber cu prietenii. Ocupati-va si de partenerul de viata!

Horoscop 25 martie 2016 – Rac

Aveti tendinta sa va dedicati exclusiv activitatii profesionale. Incercati sa nu va neglijati relatiile sentimentale! Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. Riscati sa pierdeti o suma importanta.  Acasa s-ar putea sa aveti de rezolvat cateva chestiuni casnice presante.

Click aici pentru a citi continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top