Connect with us
Horoscop-26-februarie-2016

Știri

Horoscop 26 februarie 2016

Horoscop 26 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 26 februarie!

Horoscop 26 februarie 2016 – Berbec

Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene, nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau, ci asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi. Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufletului tau trebuie sa fie luat ca atare, fara sa te straduiesti sa-l recladesti dupa propriile vise. Accepta varietatea si mai ales unicitatea oamenilor. Si tu esti unic in felul tau!

Horoscop 26 februarie 2016 – Taur

Dedica-ti aceasta zi unor activitati banale pe care le-ai tot ignorat in ultima vreme pentru ca nu le considerai importante, Daca tot nu se petrece nimic iesit din comun astazi, bucura-te de aparenta liniste si ocupa-te de ceva drag sufletului tau. Ar fi perfect sa faci o vizita unei persoane care te-a invitat demult pe la ea, dar tot nu ai avut starea si timpul necesar pentru acest gest. Acum sunt intrunite toate conditiile optime pentru asa ceva, deci lasa orice activitate la o parte si suna la usa prietenului tau. Te va primi cu bratele deschise si cu inima plina de bucurie, si iti vei da seama ce bine ii face prezenta ta.

Horoscop 26 februarie 2016 – Gemeni

Cel mai bun scut protector e inima, pentru ca de acolo iti parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simti imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, daca incearca sa se foloseasca de bunatatea ta in scopuri egoiste, daca ti se baga pe sub piele cu linguseli si minciuni doar pentru a obtine ceva de la tine. De fapt, el vede cat de deschis esti si cat de dornic sa oferi prietenie incat ar putea incerca sa profite de bunavointa ta, dar nu te lasi tu pacalit asa de usor! Exista acolo un feeling aparte, numai al tau, care iti va transmite la timp sa te feresti, va suna rapid clopotelul, ca sa inchizi poarta bunatatii in fata unor astfel de intentii, si astfel sa ramai in deplina siguranta. Daca inima iti spune: nu, ascult-o!

Horoscop 26 februarie 2016 – Rac

Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult in preajma copiilor. O misiune umanitara ti s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dand cuiva de pomana pe strada, pana la ceva mult mai grandios, militand pentru drepturile celor nevoiasi, te simti implinit daca reusesti sa alungi, macar pentru o clipa, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grija pentru cei sarmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tau de a fi, de a gandi, de a te dedica, si esti gata sa daruiesti ceva din ceea ce ai sau esti pentru a face cuiva un bine. Esti bun, esti dedicat, esti altruist: bravo tie!

Horoscop 26 februarie 2016 – Leu

Chiar daca ai si tu orgoliile tale si nu-ti place sa fii tratat ca si cum ai fi fragil, sunt momente in care trebuie sa accepti ca ai si tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine sa vezi ca lumea iti poarta de grija, te priveste cu mila, te alina cu vorbe dulci, dar om esti si tu, nu esti de piatra! Topeste-ti inima in fata lor, accepta-le gesturile de afectiune, care sunt foarte sincere, lasa garda jos! Ce-ar fi sa le arati ca esti si tu sensibil? Chiar daca esti mai rational din fire, sunt momente in care trebuie sa dai platosa de auto-protectie jos si sa-ti arati sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate sa nu te miste!

Horoscop 26 februarie 2016 – Fecioara

Nu te simti bine printre cei din jurul tau, incat aproape ca ai prefera singuratatea, decat asemenea anturaj. Parca atragi alaturi de tine doar oameni tristi, pesimisti, care se plang intruna de lipsuri si probleme, or tu nu esti deloc in asentimentul lor. Tu ai fi mult mai tonic si mai vesel, daca te-ar lasa ei in pace, ca atare, daca vrei o zi reusita, fa abstractie de anturajul nefast. Daca stai prea mult printre astfel de persoane, vei incepe sa gandesti ca ele, sa te lamentezi ca ele, sa vezi in jur doar partea negativa a lucrurilor, or tu nu esti croit pe asemenea calapod.

Horoscop 26 februarie 2016 – Balanta

Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Tu ai o relatie cu totul speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune, ca le-ai lasat sa treaca sigur ca iti ajunge cat ai, intri in criza de timp si incepi sa faci gafe si regreti ca nu ti-ai organizat mai bine sarcinile inainte. Acum e deja prea tarziu, dar inveti din toate!

Horoscop 26 februarie 2016 – Scorpion

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

Horoscop 26 februarie 2016 – Sagetator

Vin si momente cand trebuie sa pui punct unei actiuni care nu-si mai are rostul. Esti acum in fata unui astfel de hop, care ti se pare dificil, pentru ca stii ca dupa el nu va mai fi nimic, dar probabil e obligatoriu pentru a te elibera si a te putea apuca mai apoi de altceva. E un final de etapa, un capitol inchis, linia de finish a cursei, un punct mort dupa care nu mai exista nimic, si iti dai seama ca suna destul de transant, dar orice final e de fapt motivul de a porni mai apoi pe alt drum. Indiferent la ce trebuie sa spui astazi adio, de maine esti liber sa nasti alt plan!

Horoscop 26 februarie 2016 – Capricorn

Stai si cantareste atent, ca intr-o balanta, argumentele pro sau contra, informatii pe care le detii, senzatiile care te incearca, pentru ca vei reusi sa faci ordine intre situatiile extreme. Chiar daca totul oscileaza intre alb si negru, bine si rau, da si nu, vei reusi sa discerni foarte atent intre toate aspectele diametral opuse si sa iei decizia corecta. Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, mai bine mai aduni detalii inainte de a-ti exprima ultimul cuvant, pentru ca lucrurile se pot schimba si de la o ora la alta, si te vor deruta si mai si. Chibzuieste pe indelete si abia dupa aceea spune ce ai ales.

Horoscop 26 februarie 2016 – Varsator

Priveste-te pe tine insuti intr-o lumina mai frumoasa, pentru ca esti un copil al lui Dumnezeu. Nu te mai privi in oglinda cu ochi critici, nu-ti mai gasi doar defecte si slabiciuni. Admira-te mai mult, lauda-ti talentele cu mai mult entuziasm, pentru ca esti perfect asa cum esti. A-ti scoate mai mult in valoare calitatile e un semn ca te respecti pe tine insuti, in toata splendoarea, deci evita sa te mai asezi singur la zid si sa tragi fara intrerupere. De ce te vezi ca pe cel mai mare dusman al tau? Schimba polaritatea gandurilor atunci cand te analizezi din cap pana in picioare si descopera acel punct forte care te aseaza in fruntea tuturor!

Horoscop 26 februarie 2016 – Pesti

Ai ajuns intr-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza interventiei nedorite a unui inamic. Isi baga coada unde nu-i fierbe oala si iti strica tie planurile. Nu te revolta inutil impotriva lui, pentru ca exact asta asteapta el de la tine: sa te irite. L-ai atata si mai tare, deci trateaza cu rabdare aceasta situatie: se va retrage singur din aceasta chestiune, cand va vedea ca-l ignori si nu tii cont de piedicile tale. Cand va vedea ca tu iti vezi mai departe de treaba ta cu calm si cu incredere in reusita, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Horoscop 26 februarie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top