Connect with us
Horoscop 3 februarie 2016

Știri

Horoscop 3 februarie 2016

Horoscop 3 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 3 februarie 2016 – Berbec

Experienta acumulata de tine poate fi pusa si in slujba altora, ca atare dedica-te celor care au nevoie de ceea ce stii tu sa faci. Nu te deranjeaza deloc sa lucrezi pentru altii, pentru ca stii ca rolul tau, prin exemplu personal, e sa-i ghidezi pe cei care inca isi cauta calea. Tu stii ce faci, si le poti arata si lor ce trebuie sa faca, dar nu te rezumi doar la informatii teoretice adunate de prin carti, ci pui efectiv umarul pentru a le arata practic ce e de facut. Te vor privi cu recunostinta si cu admiratie, pentru ca ai uitat de timpul si treburile tale pentru a darui ceva din bagajul tau de informatii celor aflati la inceput de drum.

Horoscop 3 februarie 2016 – Taur

Ai un puternic sentiment de satisfactie, de parca munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta conteaza, si deja ai planuri mari cu ei. Poti sa visezi la vremuri prospere, la abundenta, pentru ca mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun. Daca banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invoca-i cu incredere, cu intensitate si crede cu tarie ca sunt in drum catre tine. Legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, deci ajunge doar sa-ti doresti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curand in fata ta. Cheama prosperitatea! Cheama norocul! Cheama bogatia!

Horoscop 3 februarie 2016 – Gemeni

Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlanat, in care nu exista o organizare foarte precisa si toata lumea face ce vrea. Aceasta libertate aparenta de miscare si de gandire este, in final, benefica, pentru ca ofera tuturor celor prezenti spatiul si timpul necesar pentru a gandi in voie. E un fel de brain storming, in care toti isi dau cu parerea in libertate deplina. Va veni si momentul cand toate aceste idei disparate vor incepe sa se lege si sa se indrepte spre o solutie eficienta, ca atare alatura-te si tu acestui colectiv si lasa imaginatia sa zboare. Nu ati ajuns inca la capat, sunteti inca dusi de curent, dar important e ca sunteti toti dusi de acelasi curent!

Horoscop 3 februarie 2016 – Rac

Nu cere rezultate imediate, pentru ca planul la care iti aduci contributia de ceva vreme, evolueaza lent, dar bine. Imagineaza-ti proiectul la care lucrezi ca e ca recolta de fructe de la toamna. Tu abia ai plantat puietii, abia ai udat radacina, nici nu au inflorit, si deja faci planuri ce faci cu recolta? Ai rabdare, treci prin toate fazele doresti ale acestui demers si intr-o zi vei culege si roadele mult visate. Sunt situatii care necesita un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic in lume, ca atare tu trebuie sa fii cel care-si tine sub control impulsivitatea si graba, nu sa incerci sa grabesti cursul lucrurilor.

Horoscop 3 februarie 2016 – Leu

Te afli intr-un anturaj care te face si pe tine depresiv, cu oameni care il iau pe nu in brate la orice, dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta atmosfera sumbra. Dimpotriva: tu esti plin de energie si ii poti trage tu pe ceilalti dupa tine inapoi la lumina, ca atare nu te complace in starea lor negativa. Tu ai curaj sa faci lucruri nemaifacute, ai chef de actiune, esti gata de orice aventura, dar nu prea ai cu cine face echipa. Poate e bine sa faci abstractie total de mediul in care ai nimerit, care nu te sustine si nu te motiveaza, dar asa te poti tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau inapoi, tu alergi inainte! E momentul in care ii poti depasi rapid!

Horoscop 3 februarie 2016 – Fecioara

Tu te asteptai la o adevarata aventura palpitanta si, in schimb, primesti ceva cat se poate de banal, ceea ce naste dezamagire in sufletul tau. Daca nu ai fi ridicat stacheta atat de sus, daca nu ti-ai fi facut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai multumit de roade, dar aluneci intr-o zona de dezinteres si plictiseala, spunandu-ti: asta-i tot? Nu privi lucrurile astfel, pentru ca sigur ai obtinut ceva care merita sa fie apreciat, chiar daca nu e atat de stralucitor si de special pe cat ai visat tu. Multumeste-te cu atat, intr-o zi vei ii vei gasi utilitatea. Nu cumva ti-ai imaginat mai mult decat puteai primi?

Horoscop 3 februarie 2016 – Balanta

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa te intorci acasa dupa o zi solicitanta, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce si cateva lacrimi, deci te poti astepta la vesti dintre cele mai speciale care vizeaza familia ta: o viitoare casatorie, mutarea in casa noua, o declaratie de dragoste unica, nasterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneste pe toti laolalta pentru a va bucura la intensitate maxima.

Horoscop 3 februarie 2016 – Scorpion

Ceva nu iese asa cum ai sperat, dar nu te lasa coplesit de impasul de moment, caci totul are rezolvare daca nu te pierzi cu firea si nu aluneci spre depresie. Poate te trezesti cu vreo problema de sanatate peste noapte care iti strica toate planurile si in loc sa iesi si sa te simti bine, esti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poti da piept si cu surprize neplacute, cum ar fi o pana de cauciuc in mijlocul unei calatorii, un musafir nepoftit exact cand doreai sa pleci de acasa, tot felul de lucruri pe care, oricum le-ai privi, tot ca pe un mic dezastru le resimti!

Horoscop 3 februarie 2016 – Sagetator

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape. Daca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa lupti pentru a salva relatia, ca nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o inchei, dar pe cale pasnica, lasand totusi loc de buna ziua. A va arunca unul altuia injurii, nu e chiar asa de placut.

Horoscop 3 februarie 2016 – Capricorn

Prietenii nu raspund intotdeauna prezent asa cum ai dori tu, dar nu trebuie sa le pui la indoiala intentiile sau sentimentele. Trec si ei prin propriile momente dificile cand nu sunt atenti la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum cand ai chemat pe cineva drag alaturi de tine sa te incurajeze, el fuge de tine. Incearca sa fii tu cel care ii sta aproape intr-un astfel de moment, deci nu-l considera nici egoist, nici insensibil, ci incearca sa intelegi tu ce se petrece in inima lui. Poate chiar distanta la care te tine e o dovada de prietenie adevarata, ca sa nu te implice si pe tine in problemele sale. Vrea sa le rezolve singur.

Horoscop 3 februarie 2016 – Varsator

Nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoana. Tu esti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalti, care, culmea, chiar te inconjoara cu simpatie si toleranta, de parca ar intelege ca esti nervos si te lasa in apele tale. Fa un efort sa-ti ajustezi tonul si manierele cand intri in contact cu cei pe care nu-i cunosti, pentru ca ai putea crea o imagine gresita asupra ta. Tu nu esti asa de obicei, deci adu-ti aminte de valorile pe care tu le reprezinti cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomatie.

Horoscop 3 februarie 2016 -Pesti

Un prieten apropiat intelege cel mai bine prin ce treci si merita sa-l asculti, pentru ca stie ce spune. El iti vorbeste din propriile sale experiente, a trecut si el de mai multe ori prin ceea ce te macina pe tine acum, deci nici nu are rost sa-ti bati capul sa gasesti singur solutii cand el iti ofera deja o reteta verificata ce a avut efect. Chiar daca, pe moment, ai dori sa treci si tu prin aceeasi lectie, ca sa inveti din propriile greseli, ar merita sa urmezi sfaturile primite pe tava, ca sa nu pierzi timp pretios mai apoi sa repari oalele sparte. E minunat sa ai pe cineva alaturi, gata sa-ti impartaseasca din ceea ce stie.

Horoscop 3 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top